Bota söndagsångesten med en bonus

Bota söndagsångesten med en bonus

bonus söndagen 21 oktober 2018

Börjar du känna av söndagsångesten nu när helgen lider mot sitt slut? Kanske kan en fet bonus pigga upp! Den här sega söndagen lyfter vi fram bonuserbjudanden från NordicBet och Betsafe i hopp om att det ska lätta på stress och ångest.

1000 kr bonus + 250 riskfritt spel hos NordicBet

Gör din söndag lite mer trivsam med NordicBets bonuspaket där du för det första får en 100% oddsbonus upp till 1000 kronor. Den här insättningsbonusen är kryddad med ett riskfritt spel på 250 kronor. Detta erbjudande är lätt att aktivera och kan endast nyttjas av nya medlemmar, så här fungerar det:

1) Öppna ett konto och gör en insättning.
2) Klicka sedan på ditt namn > ”Mina Bonusar” > ”Tillgängliga” och sen ”Aktivera bonus” och bonusbeloppet du vill ha.
3) Oddsbonusen måste omsättas sex gånger till minimumodds på 1.80.
4) I samband med din första insättning får du även ett riskfritt spel värt 250 kr.

[bonustable num=1 tag=’nordicbet’ ]

Upp till 2000 kr extra hos Betsafe

Tre snabba steg är det enda som behövs för att göra den här söndagen något roligare. Det är nämligen det som krävs hos Betsafe för att hämta en bonus. Först så skapar du ett konto, sedan gör du en insättning (minst 100 kr) och till sist hämtar du din bonus upp till 2000 kr extra.

[bonustable num=1 tag=’betsafe’ ]

Både NordicBet och Betsafe har gott om esport att betta på – League of Legends, CS:GO och Overwatch för att nämna några. Detta i kombination med utsökta bonusar gör det här till ett perfekt söndagsnöje, HF!

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen
Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen

(bild: Emmanuel på Unsplash) Igår uppdaterade HLTV sin rankinglista och en påföljd blev att Fnatic gick förbi både Astralis och Natus Vincere. Det betyder att Läs mer

Regeringen vill införa nya gränser för spel
Regeringen vill införa nya gränser för spel

(bild: Markus Spiske på Unsplash) Regeringen menar att i oroliga tider ökar risken att folk vänder sig till spel. Därför vill de införa ytterligare restriktioner Läs mer

Promotional listing