BLAST intar fyra nya städer

BLAST intar fyra nya städer

blast pro series 2019

BLAST har gått ut med fyra nya Pro Series-turneringar, som inkluderar en tripp till Lissabon den 14-15 december och ytterligare tre stopp under våren 2019 i São Paulo, Miami och Madrid.

Turneringen i Lissabon är sista stoppet för BLAST i år och kommer att anordnas i Altice Arena som rymmer 20 000 åskådare. Förutom Portugals huvudstad så har den danska organisationen även tre av åtta besök klara för 2019, som innefattar São Paulo i mars, Miami i april och Madrid i maj.

Alla fyra turneringar kommer att erbjuda en prispott på 250 000 dollar, som motsvarar drygt 2 miljoner kronor. Det är samma summa som tidigare BLAST-turneringar har haft, som har spelats i Istanbul och Köpenhamn.

Än så länge har BLAST avslöjat fem av sex lag som kommer att delta i Lissabon i Portugal:

Astralis, MIBR, FaZe, NiP och Cloud9.

Vilket det sista deltagande laget blir återstår att se.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen
Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen

(bild: Emmanuel på Unsplash) Igår uppdaterade HLTV sin rankinglista och en påföljd blev att Fnatic gick förbi både Astralis och Natus Vincere. Det betyder att Läs mer

Regeringen vill införa nya gränser för spel
Regeringen vill införa nya gränser för spel

(bild: Markus Spiske på Unsplash) Regeringen menar att i oroliga tider ökar risken att folk vänder sig till spel. Därför vill de införa ytterligare restriktioner Läs mer

Promotional listing