Betsson lanserar exklusivt Mastercard kopplat till spelsaldo

Betsson lanserar exklusivt Mastercard kopplat till spelsaldo

Betsson-mastercard-kontokort-660x330

Spelbolagsjätten Betsson lanserar exklusivt Mastercard, ett betalkort som är direkt kopplat till spelares spelkonton. Till en början släpps korten i ett begränsat antal, 500 spelare kommer att bli ägare av nya betalkortet. ”Det här är främst ett kundkort i vilket vi värnar om våra kunder” meddelar Betssons Sverigechef Jonathan Haeggstam till Dagens Media.

Betsson Mastercard har flera fördelar

På Betssons hemsida kan man läsa att kortet är direkt kopplat till spelares spelkonton, i praktiken innebär det att du kommer att kunna göra direkta transaktioner till och från kortet. Vidare fungerar kortet i över 30 miljoner platser, både i fysiska affärer och på nätet där Mastercard godkänns. All transaktionshistorik kommer att finnas tillgängligt på ditt Betsson-konto så du får snabb översikt på din ekonomi. Dessutom kommer Betsson med tiden att utveckla exklusiva möjligheter som innebär flera fördelar för kortinnehavare.

Så anmäler du ditt intresse

Som vi redan nämnt är det inledningsvis bara 500 spelare som kommer att få chansen att bli ägare av det här exklusiva betalkortet. Är man sugen på att bli en av dessa kan man göra en intresseanmälan genom att följa dessa steg:

1) Öppna ett konto hos Betsson
2) Skicka in din intresseanmälan
3) Invänta svar
4) Följ ansökningsinstruktionerna eller spana efter större släpp i framtiden

Blir du inte en av de utvalda så är inte allt hopp över för all framtid, för Betsson kommer förmodligen att göra fler släpp framöver. Så håll utkik!

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen
Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen

(bild: Emmanuel på Unsplash) Igår uppdaterade HLTV sin rankinglista och en påföljd blev att Fnatic gick förbi både Astralis och Natus Vincere. Det betyder att Läs mer

Regeringen vill införa nya gränser för spel
Regeringen vill införa nya gränser för spel

(bild: Markus Spiske på Unsplash) Regeringen menar att i oroliga tider ökar risken att folk vänder sig till spel. Därför vill de införa ytterligare restriktioner Läs mer

Promotional listing