Bettingsidor med Mastercard

Mastercard är ett av de ledande betal- och kreditkorten i världen. Det finns många fördelar med att använda Mastercard då du spelar betting online. Varför ska du då använda Mastercard för dina överföringar? Snabbt svarat, därför att det är enkelt, säkert och smart.

Spelbolag med Mastercard 2019

SPELBOLAG Bonus Recension Spela
1 100% BONUS UPP TILL 1000KR Recension Spela
2 100% upp till 2000kr Recension Spela
3 100% vinstboost upp till 5000 kr Recension Spela
4 1000 SEK Spelkrediter Recension Spela
5 100% UPP TILL 1000 KR Recension Spela
6 100% upp till 1000kr Recension Spela

Om Mastercard

Mastercard är en internationell organisation som ägs av banker och finansföretag. Dessa ger ut olika betal- och kreditkort från Mastercard som inte ger ut några kort själva. De olika korten från Mastercard gäller som betalningsmedel hos de flesta bettingsajter och casinon online.

Trygga transaktioner med Mastercard

Oavsett om du betalar i en butik, gör överföringar till en spelsajt eller betalar för en vara på nätet så övervakas allt av Mastercards smarta system som upptäcker och avslöjar försök till bedrägeri under hela betalprocessen. Mastercards smarta system utvecklas och förfinas hela tiden.

Insättningar med Mastercard

Använd Mastercard då du vill göra insättningar hos ditt spelbolag. Det är enkelt och går snabbt, oftast har du pengarna på ditt spelkonto på några minuter. Med Mastercards höga säkerhet tillsammans med bettingsajtens säkerhetssystem kan du känna dig helt trygg med att pengarna kommer dit de ska.

Uttag med Mastercard

Många spelbolag vill att du ska göra uttag med samma metod som du satte in pengar hos dem. Tyvärr är inte det möjligt med Mastercard utan du får i stället upplysa ditt spelbolag om att du vill ha dina vinstpengar överförda till ditt bankkonto.

Fördelar och nackdelar med Mastercard

Ett rätt använt Mastercard är tryggt och bra som betalningsmetod. Kontanter kan bli stulna men ett kreditkort är i princip värdelöst för tjuven. De allra flesta bettingsajter online tar emot överföringar med Mastercard och du kan börja spela på en gång samt använda deras bonusar.

Fördelar

  • Med Mastercard får du alla bonusar
  • Mastercard gäller på miljontals ställen över hela världen
  • Med Mastercard går överföringen till spelkontot på några minuter

Nackdelar

  • Du kan inte ta ut vinster till Mastercard
  • Ibland får du betala en avgift på 2,5% vid insättning

Vanliga frågor om Mastercard

Är det svårt att använda Mastercard? Är det dyrt att använda Mastercard? Funderar du över om det är ett bra alternativ att använda Mastercard för inbetalningar till ditt spelkonto online? Frågorna är många och du hittar svaren på de vanligaste här. Läs gärna mer på mastercard.se.

Vad är Mastercard?

Mastercard är ett betal- och kreditkort som de flesta stora banker i Sverige ger ut. Kortet kan användas som betalningsmedel hos de flesta stora spelbolag och bettingsajter. Dessutom gäller kortet runt om i hela världen i uttagsautomater, butiker och hos rese- och flygbolag.

Är Mastercard säkert?

Mastercard är ett mycket säkert betalningsmedel. De banker som ger ut kortet står under överseende av nationella och internationella organ som har till uppgift att säkerställa att bankerna och betalningssystemen är helt säkra. De blir dessutom ersättningsskyldiga om något går fel vid en överföring.

Tillkommer det några avgifter?

Mastercard tar normalt inte ut några avgifter men det inträffar att de banker som ger ut kortet lägger på en avgift vid vissa transaktioner. Du ska därför fråga din bank om de vill ha en årsavgift för kortet och om det kostar att överföra pengar till ett spelbolag

Hur snabbt kan man göra uttag med Mastercard?

Tyvärr är det inte möjligt att göra uttag till Mastercard från ditt spelbolag online. Du får i stället välja en annan metod för dina utbetalningar. Det enklaste är att låta spelbolaget sätta in dina vinster på ditt vanliga bankkonto. Ett säkert och bra sätt.

Hur snabba är insättningar?

Insättningar till bettingsajten sker normalt på några minuter. Du kan därför börja betta på en gång vilket är extra viktigt om du spelar på live betting. Faktum är att insättningar från bankkort är ett av de snabbaste sätten att överföra pengar till ditt spelkonto.

Borde jag använda Mastercard som betalsätt?

Det finns många skäl till att använda Mastercard som betalsätt. Först och främst är det ett säkert sätt att överföra pengar och handla på nätet. Du får dessutom en bra överblick över din ekonomi genom att alltid kunna se aktuella kontoställningar på ditt bankkonto.

Läs mer