Riots League of Legends Championship Series börjar idag!

Riots League of Legends Championship Series börjar idag!

Riots League of Legends Championship Series

De 10 bästa lagen i Europa och de 10 bästa lagen i Nordamerika kommer att tävla om att ta sig vidare till Worlds. De åtta kommande veckorna kommer 20 lag från Europa och Nordamerika att tävla om möjligheten att ta sig vidare till världsmästerskapet år 2015. Det är fler svenskar än någonsin som deltar i LCS den här säsongen och vi har listat alla nedanför.

Både EU och NA LCS är fullproppad med storlag och flera utmanare som är kapabla att vinna hela ligan. Emellan de två regionerna så kommer det spelas hundratals matcher i flera olika format. Det blir väldigt många matcher att spela på och flera möjligheter för dig som spelar pengar på LoL.

En hel del svenska spelare kommer att delta:

Jesper “Jwaow” Strandgren Top Elements
Felix “Betsy” Edling Mid Gambit
Hampus “Fox” Myhre Mid SK Gaming
Martin “Rekkles” Larsson AD Carry fnatic
Petter “Hjärnan” Freyschuss AD Carry H2k
Pontus “Vardags” Dahlblom AD Carry Unicorns of Love
Oskar “G0DFRED” Lundström Support GIANTS!
Hampus “promisQ” Abrahamsson Support Elements

De flesta av våra listade spelbolag erbjuder betting på denna turnering. Nedan listar vi de absolut bästa alternativen.

[bonustable num=1 orderby=’_as_rating’ tag=’pinnacle’ ]

lcs bets pinnacle

[bonustable num=1 orderby=’_as_rating’ tag=’betathome’ ]

lcs odds bet at home

LCS 2015 Summer Playoffs har fler topplag än någonsin och det kommer bli en kolossalt konkurrenskraftig säsong. Fnatic och Origen är två storfavoriter som båda har rekryterat toppspelare inför säsongens start. Vi får heller inte glömma Unicorns of Love som förlorade mot Fnatic i finalen förra säsongen och är säkerligen sugna på revansch.

I Nordamerika har vi såklart publikfavoriten Team Solomid som vann tidigare säsongen mot deras ärkefiende Cloud9. CLG och Team Liquid har båda anställt nya coacher i hopp om att kunna motverka TSM:s styrande spelstil. Detta ser ut att bli TSM:s svåraste säsong hittills då allt fler lag har börjat anpassa sig.

Hos Esportbets finner du exklusiva bonuserbjudanden och recensioner av spelbolag. De flesta av våra listade spelbolag erbjuder betting på 2015 LCS Summer. Nedan listar vi de absolut bästa alternativen som ger dig bästa möjliga upplevelse.

Övriga spelbolag som erbjuder betting på League of Legends Championsip Series

[bonustable num=6 orderby=’_as_rating’ tag=’lcs2′ ]
[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen
Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen

(bild: Emmanuel på Unsplash) Igår uppdaterade HLTV sin rankinglista och en påföljd blev att Fnatic gick förbi både Astralis och Natus Vincere. Det betyder att Läs mer

Regeringen vill införa nya gränser för spel
Regeringen vill införa nya gränser för spel

(bild: Markus Spiske på Unsplash) Regeringen menar att i oroliga tider ökar risken att folk vänder sig till spel. Därför vill de införa ytterligare restriktioner Läs mer

Promotional listing