LCS-Slutspel – 15-23 augusti

LCS-SEMIFINALER

Denna lördagen så börjar den europeiska samt nordamerikanska upplagan av LCS som kommer innehålla de fyra bästa lagen från båda regionerna. Slutspelet kommer ta plats i Stockholm och New York där lagen får chans att kvala in till uppkommande worlds tournament. Slutspelet pågår mellan 15-23 augusti.

SPELBOLAG Bonus Recension Spela
1 100% BONUS UPP TILL 1000KR Recension Spela
2 Grymma odds och massa esport! Recension Spela
3 100% upp till 1000kr Recension Spela
4 2500kr bonus Recension Spela

Europa

 

Fnatic

Obesegrade med ett imponerande 18-0 i matcher och får räknas som favoriter att ta hem det hela.

Origen

Får räknas som det andra bästa laget i europa just nu och består av gamla Fnatic spelare blandat med nya talanger. Man har blivit besegrad av Fnatic i alla senaste möten.

Unicorn of Love

Har inte presterat till fullo denna säsong och hade problem att kvala in till semifinalerna. I vårens final så mötte man Fnatic och förlorade med 2-3. Nu är det dags att möta Fnatic igen i första matchen.

H2K

Tidigare kända som Cloud 9 Eclipse presterade man bra i spring split där man slutade på tredje plats. Man har nu rekryterat en ny spelare och kommer från en 3-0 vinst i kvartsfinalen mot Giants Gaming.

Nordamerika

 

Team Solomid

Det mest välkända League of Legends laget som har vunnit dem tre senaste NA splits. Denna gång har man emellertid sett svagare ut och har haft problem att kvala in till slutspelet. I första matchen möter man Team Liquid som ser starka ut.

Team Liquid

Tidigare kända som Curse, detta laget är favoriter att vinna NA split. Man har en del välkända namn i sin trupp så som Piglet och Xpecial.

Team Impulse

Ett lag som mest består av kinesiska och koreanska spelare. Man har presterat ganska svagt i denna split och har nyligen ersatt spelare i sin trupp.

Counter Logic Gaming

CLG har en historia av att göra folk besvikna i slutspelet, men efter att ha gjort stora förändringar i sin trupp så kan detta ha löst en del tidigare problem. Det är definitivt inte omöjligt att vi får se CLG i final då andra lag ser svagare ut.

SPELBOLAG Bonus Recension Spela
1 100% BONUS UPP TILL 1000KR Recension Spela
2 Grymma odds och massa esport! Recension Spela
3 100% upp till 1000kr Recension Spela
4 2500kr bonus Recension Spela
esportbets
esportbets
Esportbets.se är Sveriges största jämförelsesajt för betting på e-sport. Här hittar du recensioner av spelbolag, informationsrika guider, exklusiva bettingbonusar, välgrundade speltips och mycket mer än så. Med andra ord allt du kan tänkas behöva för att betta på dina favoriter inom e-sport.