Dags För Semifinaler i LCS Spring Split 2017

Dags För Semifinaler i LCS Spring Split 2017

lcs playoffs 2017 semifinals

Den andra helgen av LCS Spring Split Playoffs 2017 börjar närma sig vilket innebär 4 stekheta matcher. Kvartsfinalen bjöd oss på flera häpnadsväckande matcher och det ser ut att bli en ännu mer chockerande semifinal! Läs vidare för att få en snabb recap om kvartsfinalen och speltips.

Ladda med exklusiv bonus

Vill du få ihop en ordentlig spelbörs inför semifinalerna? Använd då vårt exklusiva erbjudande hos Betway där du får en 150% insättningsbonus upp till 1500kr! Detta är en ideal bonus för dig som vill börja spela på odds och vinna stora pengar på eSport.

[bonustable num=1 tag=’betway’ ]

Så här gick kvartsfinalen

Svensken Rekkles trotsade alla odds när han ledde sitt Fnatic till en 3-0-vinst mot H2k i kvartsfinalen – och är därmed vidare till semifinalen. Detta innebär att Fnatic kommer möta mästerliga G2 Esports i semifinalen. Den andra matchen, Misfits vs Splyce, gick som förväntat med en 3-2 vinst till Misfits.

Det blev även en skräll i NA LCS då Flyquest totalvände en match mot CLG från 0-2 och vann. Det såg onekligen mörkt ut för Flyquest, men i den tredje matchen bannade man Rengar och CLG föll samman totalt. Detta visade sig vara CLG:s akilleshäl och man förlorade 3 matcher på raken då man inte klarade av att spela utan Rengar.

Phoenix1 är kanske det lag som imponerat mest trots att man spelade mot ett halvbra lag som onekligen var det svagaste i kvartsfinalen. Mid-spelaren Ryu presterade sinnessjukt bra och krossade DIG. Dignitas lyckades dock göra ordentligt med motstånd i två av matcherna, så det blev fortfarande en spännande match, trots det slutgiltiga resultatet.

Här är Lagen du bör spela på

Omskakningen som skedde i kvartsfinalen har klart försvårat oddsen och att pricka in en vinnare är plötsligt inte så lätt. Kommer G2 att kunna stoppa det nya Fnatic? Kan Flyquest segra mot oövervinnerliga TSM? Det blir onekligen komplicerat, men vi tror oss ha prickat in rätt lag.

Först ut har vi G2 Esports vs. Fnatic och de flesta förutspår nog en snabb vinst för G2. Vi tror dock att Fnatic kommer ta hem detta. Vi såg ett nytt Fnatic i kvartsfinalen och G2 har sett skakiga ut under de sista veckorna i gruppspelet. Frågan är om G2 hinner anpassa sig till Fnatics nya strategi.

Bara någon timme efter G2 vs Fnatic kommer vi få se Team Solomid och Flyquest drabba samman. Team Solomid har klart övertaget här och för Flyquest gäller det att spela felfritt om man ens ska ha en chans. Flyquest vann sin match mot CLG efter att man identifierat deras stora svaghet: Rengar. Flyquest kommer behöva banna rätt champions samtidigt som man spelar fläckfritt. TSM kan anpassa sig till flera champions och kommer knappast falla lika lätt.

Unicorns of Love tar sig an Misfits i söndagens första match och det ser inte bra ut för Misfits. Misfits spelade som vanligt i kvartsfinalen och förlorade nästan mot Splyce. UoL har garanterat förberett sig och bör segra utan större svårigheter.

Phoenix1 vs. Cloud9 kommer bli en riktig rysare då vi har två väldigt talangfulla lag som är mycket jämna. Ryu, som spelar mid för P1, har spelat extremt skickligt och fortsätter han med det så kan matchen mot C9 bli en total kross. Vi räknar med en vinst för Phoenix1, men det kan mycket väl ta 5 kartor.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen
Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen

(bild: Emmanuel på Unsplash) Igår uppdaterade HLTV sin rankinglista och en påföljd blev att Fnatic gick förbi både Astralis och Natus Vincere. Det betyder att Läs mer

Regeringen vill införa nya gränser för spel
Regeringen vill införa nya gränser för spel

(bild: Markus Spiske på Unsplash) Regeringen menar att i oroliga tider ökar risken att folk vänder sig till spel. Därför vill de införa ytterligare restriktioner Läs mer

Promotional listing