Odds inför IEM Chicago 2019

Odds inför IEM Chicago 2019

Från torsdag till söndag spelas IEM Chicago 2019 och så här inför turneringen har Esportbets.se sammanställt odds och spelalternativ. Vi har även tagit fram anaylser och speltips lagom till start!

Vinnarodds IEM Chicago 2019

Åtta lag slåss om att kunna titulera sig själva vinnare av IEM Chicago 2019. Vissa lag går som tåget medan andra gå på halvfart på grund av spelarbyten. Sådana saker påvekar självklart hur oddsen sätts, listan över odds är hämtade från Unibet.

I stora drag ser det ut som väntat, Team Liquid toppar spelbolagens oddstabeller, sorgligt nog är inget svenskt lag med, det närmaste är danska Heroic där före detta ninjan friberg spelar. Sedan finns även finnarna i ENCE med i deltagarlistan och en satsning på dem ger 8 gånger pengarna.

iem chicago 2019 odds Unibet

Vilken bettingsida erbjuder högst odds?

Generellt sett är svenska bettingbolag noga med att erbjuda genomsnittligt höga odds och du kan därför vara säker på at få värde för dina pengar. Det är dock svårt att hitta en spelsida som har högst odds på alla marknader, oftast skiljer det sig åt beroende på vilken sport du är ute efter och vilka spelalternativ du är intresserad av. I regel är samtliga av våra rekommenderade aktörer i framkant gällande oddssättning.

Speltips & rekar på IEM Chicago 2019

Esportbets.se siktar på att producera välgrundade analyser och speltips inför matcherna som spelas i IEM Chicago 2019. Vår ambition är att leverera kvalitativa analyser som stödjer sig på statistik, dagsform och annan information som är viktiga ingridienser i speltips.

Besök vår sida med speltips och ta del av våra analyser! Betting är en rejäl stämningshöjare kring esportmatcher men man måste komma ihåg att spela måttligt!

Läs mer om turneringen

Vår information kring IEM Chicago 2019 tar inte slut här, vi har även skrivit ihop en guide där vi jämför bettingsidor, listar bonusar och tar temperaturen på de favorittippade deltagarna. Intresset för betting på e-sport ökar och då blir det också viktigare att läsa på innan man ger sig i kast med att försöka att dryga ut plånboken.

Nyheter inom esport

Åtta spelbolag bötfälls på mångmiljonbelopp
Åtta spelbolag bötfälls på mångmiljonbelopp

Åtta spelbolag har anordnat spel på fotbollsmatcher där en stor del av spelarna är minderåriga och får därför betala böter på cirka 41 miljoner kronor. Läs mer

Dagens spel – förhöjt odds på LEC Summer Split 2019
Dagens spel – förhöjt odds på LEC Summer Split 2019

Splyce, G2 och Fnatic har alla matcher att spela i kväll i LEC Summer Split 2019. För att höja spänningen en aning erbjuder Betway förhöjt Läs mer

Promotional listing