Kom i julstämning med dagliga julklappar hos Betsson

betsson julkampanj 2018

Längtar du till Julafton? Då kan du redan nu komma i julstämning med Betsson som varje dag fram till jul delar ut julklappar. Bakom julklapparna gömmer sig diverse gåvor – bonusar, gratissnurr och andra trevliga överraskningar.

Men det bästa med julklapparna är att du även har chansen att hitta biljetter till den stora dragningen som äger rum på julafton. Det som lottas ut i dragningen är allt från kontanter och bonusar till en splitterny bil!

Varje dag fram till julafton kan du välja en julklapp, i tre olika nivåer – Brons-paketet, Silver-paketet och Guld-paketet.

Brons-paketet
För att hämta brons-paketet så måste du göra en insättning på minst 250 kronor, därefter kommer din julklapp att hamna i din inkorg.

Silver-paketet
För att öppna silver-paketet måste du göra en enskild insättning på minst 500 kronor, din julklapp dyker sedan upp i din inkorg.

Guld-paketet
Den största julklappen, guld-paketet kostar 1000 kr att öppna. Precis som med brons och silver så får du julklappen skickad till din inkorg.

Det här har du chans att vinna i den stora Julaftons-dragningen:

Förstapris: BMW i3S
4x 10 000 kr i kontanter
5x 5000 kr i bonuspengar
25 gratissnurr till alla som har minst en biljett

Regler och villkor:

Kampajen är öppen för samtliga existerande och nya medlemmar på Betsson.com.
Kampanjen pågår från 00:01 (CET) 1/12/2018 till 23:59 (CET) 23/12/2018.

Fler regler på Betsson.com

esportbets
esportbets
Esportbets.se är Sveriges största jämförelsesajt för betting på e-sport. Här hittar du recensioner av spelbolag, informationsrika guider, exklusiva bettingbonusar, välgrundade speltips och mycket mer än så. Med andra ord allt du kan tänkas behöva för att betta på dina favoriter inom e-sport.