ESL One New York 2019: Vinnarodds & bonus

ESL One New York 2019: Vinnarodds & bonus

ESL One New York 2019 börjar nästa vecka och vi är nog alla nyfikna på vilket lag som plockar hem den åtråvärda pokalen. Många topplag väntas delta och det är självklart nyblivna majormästarna Astralis som är favoriter att ta hem första platsen i ESL One New York.

I tabellen väljer du enkelt laget du ser som vinnare av ESL One New York 2019. Som vi ser är det jämnt mellan Astralis och Liquid om favoritskapet. Sedan blir det ett hopp till ENCE, NRG och FaZe som ligger runt 7-9 i odds, därefter blir det ytterligare ett hopp till G2, OpTic och eUnited där man får så höga odds som 26 och till och med 51 gånger pengarna.

Hämta bonus inför turneringen

Är du inte medlem sedan tidigare hos Unibet eller Betway kan du hämta en bonus inför turneringen och på det sättet boosta dina bets. Hos Betway får du upp till 1000 kr på din första insättning medan Unibet låter dig välja mellan antingen 100% upp till 2000 kr eller 500% upp till 500 kronor.

Nyheter inom esport

Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen
Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen

(bild: Emmanuel på Unsplash) Igår uppdaterade HLTV sin rankinglista och en påföljd blev att Fnatic gick förbi både Astralis och Natus Vincere. Det betyder att Läs mer

Regeringen vill införa nya gränser för spel
Regeringen vill införa nya gränser för spel

(bild: Markus Spiske på Unsplash) Regeringen menar att i oroliga tider ökar risken att folk vänder sig till spel. Därför vill de införa ytterligare restriktioner Läs mer

Promotional listing