ESL One New York 2019: Vinnarodds & bonus

ESL One New York 2019: Vinnarodds & bonus

ESL One New York 2019 börjar nästa vecka och vi är nog alla nyfikna på vilket lag som plockar hem den åtråvärda pokalen. Många topplag väntas delta och det är självklart nyblivna majormästarna Astralis som är favoriter att ta hem första platsen i ESL One New York.

I tabellen väljer du enkelt laget du ser som vinnare av ESL One New York 2019. Som vi ser är det jämnt mellan Astralis och Liquid om favoritskapet. Sedan blir det ett hopp till ENCE, NRG och FaZe som ligger runt 7-9 i odds, därefter blir det ytterligare ett hopp till G2, OpTic och eUnited där man får så höga odds som 26 och till och med 51 gånger pengarna.

Hämta bonus inför turneringen

Är du inte medlem sedan tidigare hos Unibet eller Betway kan du hämta en bonus inför turneringen och på det sättet boosta dina bets. Hos Betway får du upp till 1000 kr på din första insättning medan Unibet låter dig välja mellan antingen 100% upp till 2000 kr eller 500% upp till 500 kronor.

Nyheter inom esport

Strid mellan Zimpler och Trustly om spelmarknaden
Strid mellan Zimpler och Trustly om spelmarknaden

Betaltjänsten Zimpler anmäler konkurrenten Trustly till Konkurensverket då de menar att Trustly missbrukar sin position på spelmarknaden. Bland annat anklagas Trustly för att stoppa Zimpler Läs mer

BLAST Pro Series Global Final 2019: Odds & analys
BLAST Pro Series Global Final 2019: Odds & analys

Spelguide inför BLAST PRO Series Global Final 2019. Jämför odds och få en genomgång av samtliga tävlande lag. Läs mer

OG avslöjar femman i satsningen på CS:GO
OG avslöjar femman i satsningen på CS:GO

OG som klubb och lag har gjort sig kända som ett av världens främsta Dota 2-lag. Nu har organisationen äntligen offentliggjort vilka spelare som kommer Läs mer

Promotional listing