8x insatsen på fnatic i ECS Finals Säsong 8

8x insatsen på fnatic i ECS Finals Säsong 8

Båda våra svenska storklubbar NiP och Fnatic har briljerat under den åttonde säsongen av Esports Championship Series. Slutspelet är ca två veckor bort och inför turneringen kan du spela på vilket lag du tror lyckas placera sig högst upp på prispallen. Hos Betway ger en vinst för Fnatic 8 gånger din insats.

Har fnatic någon chans i ECS Finals?

Fnatic är idag bättre än de har varit på evigheter. På endast två månader har de gjort ett jättehopp på världsrankingen, från 28:e plats till det 3:e bästa laget i världen. De har nått den placeringen mycket tack vare den historiska segern i DH Masters Malmö 2019 och finalplatsen i StarSeries i-League Season 8.

Skulle inte gå så långt som att påstå att de är favoriter i ECS Finals, men baserat på form är bara Astralis och Evil Geniuses starkare. Däremot är dessa motståndare inte oslagbara, kan svenskarna finna samma flyt som under DH Malmö kan det absolut gå hela vägen i USA där slutspelet av ECS äger rum.

Gå med i kampanjen

För att spela på Fnatic, eller något annat lag, följer du dessa enkla steg:

  1. Klicka på ”gå till kampanj”
  2. Öppna ett konto & gör en insättning
  3. Navigera till esport och ECS vinnarspel
  4. Lägg ditt spel
  5. Färdig!

18+, regler & villkor gäller, spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se

Nyheter inom esport

Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen
Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen

(bild: Emmanuel på Unsplash) Igår uppdaterade HLTV sin rankinglista och en påföljd blev att Fnatic gick förbi både Astralis och Natus Vincere. Det betyder att Läs mer

Regeringen vill införa nya gränser för spel
Regeringen vill införa nya gränser för spel

(bild: Markus Spiske på Unsplash) Regeringen menar att i oroliga tider ökar risken att folk vänder sig till spel. Därför vill de införa ytterligare restriktioner Läs mer

Promotional listing