Spelguide inför IEM Katowice 2019 Playoffs: Odds & Betting

Spelguide inför IEM Katowice 2019 Playoffs: Odds & Betting

Katowice-Major-2019-information

Gruppspelet i IEM Katowice 2019 har spelats färdigt och slutspelet sätter fart nu på torsdag den 28 februari. Ninjas in Pyjamas stod för en suverän comeback i sin ödesmatch mot Vitality och säkrade därmed som enda svenska laget en plats i slutspelet.

Många spännande slutspelsmatcher väntar och det inleds med kvartsfinaler på torsdag och fredag. Vårt svenska hopp fick värsta tänkbara motståndare i Astralis, men ska man ta sig lågnt måste man klå de bästa!

Vilka vinner IEM Katowice 2019?

Vilka vinner IEM Katowice 2019? Åtta lag återstår och oddsen har ändrats något sedan turneringen startade. Nedan ser du en sammanfattning av aktuella vinnarodds från Betway.

Astralis 1.50 | Besök Betway
Team Liquid 4.00 | Besök Betway
Natus Vincere 11.00 | Besök Betway
FaZe 17.00 | Besök Betway
MiBR 17.00 | Besök Betway
NiP 41.00 | Besök Betway
Renegades 41.00 | Besök Betway
ENCE 67.00 | Besök Betway

Favoritskapet gällande Astralis har som man kan se inte ändrats sedan gruppspelet. Med tanke på att de imponerade stort, bortsett från ett karttapp mot Renegades, så är det inte så märkligt. Dessutom är största hotet för Astralis fortfarande Team Liquid.

Spelalternativ för IEM Katowice 2019

Majors är det största som finns i tävlingsväg i CS:GO och det är därför också vanligt med fler spelalternativ utöver vinnarodds och matchvinnare. Du kan även spela på det lag du tror når final och specifika bets för samtliga matcher.

Vi rekommenderar bet365 och Betway för betting på IEM Katowice 2019.

Schema & analys

Gruppspelet bjöd på en del skrällar, men överlag så ser deltagarna i slutspelet ut som väntat. Den största överraskningen får man nog säga är Renegades som mot alla odds kämpade till sig en plats genom att bland annat besegra både FaZe och Vitality.

Torsdag, 28 februari

16:00 Natus Vincere vs FaZe
19:30 Team Liquid vs ENCE

Na’Vi mot FaZe är en ganska lurig match och därför också svårtippad, Na’Vi är förhandsfavoriter, men långt ifrån självklara vinnare. Liquid mot ENCE är lite annorlunda, där får Liquid ses som det lag som bör vinna.

Fredag, 1 mars

16:00 Renegades vs MIBR
19.30 Astralis vs NiP

Renegades levererade som sagt under gruppspelet, men nu börjar allvaret och frågan är hur väl de kan spela i en kvartsfinal inför tusentals fans mot MIBR. Hur som blir det ett riktigt spännande möte. Den sista kvartsfinalen, Astralis mot NiP blir ett svårt test för ninjorna, otur att i första slutspelsmatchen ställas mot världsmästarlaget Astralis.

Lördag, 2 mars

16:00 Semifinal 1
19.30 Semifinal 2

Söndag, 3 mars

19:00 Final

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen
Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen

(bild: Emmanuel på Unsplash) Igår uppdaterade HLTV sin rankinglista och en påföljd blev att Fnatic gick förbi både Astralis och Natus Vincere. Det betyder att Läs mer

Regeringen vill införa nya gränser för spel
Regeringen vill införa nya gränser för spel

(bild: Markus Spiske på Unsplash) Regeringen menar att i oroliga tider ökar risken att folk vänder sig till spel. Därför vill de införa ytterligare restriktioner Läs mer

Promotional listing