iBUYPOWER Masters 2019

ibuypower masters 2019

Årets första CSGO-turnering (bortsett från Katowice Minors) startar nu i helgen. Några av scenens bästa trupper ställer upp och allting avgörs i soliga Los Angeles med $200,000 i prispengar.

För den som har gått och längtat efter en esport att betta på så är det här ett perfekt tillfälle, bland deltagarna syns världsmästarna Astralis och även svenskhoppet fnatic. Så det blir flera spännande matcher att avnjuta.

iBUYPOWER Masters 2019 bettingsidor

SPELBOLAG Bonus Recension Spela
1 100% BONUS UPP TILL 1000KR Recension Spela
2 100% upp till 2000kr Recension Spela
3 100% vinstboost upp till 5000 kr Recension Spela
4 1000 SEK Spelkrediter Recension Spela
5 100% UPP TILL 1000 KR Recension Spela

Vinnarodds – vilka vinner iBUYPOWER Masters?

Samtliga odds presenteras av Mr Green.

Astralis                               1.66 >> Besök Mr.Green
Team Liquid                       5.00 >> Besök Mr.Green
FaZe Clan                           8.00 >> Besök Mr.Green
Fnatic                                  13.00 >> Besök Mr.Green
Cloud9                                17.00 >> Besök Mr.Green
Complexity                         17.00 >> Besök Mr.Green
Luminosity Gaming           21.00 >> Besök Mr.Green
Ghost Gaming                    34.00 >> Besök Mr.Green

Många där ute är förmodligen väldigt hypade inför den här turneringen. Inte enbart på grund av att det är årets första stora tävling, utan även för att den sätter tonen för resten av året och majorn som börjar om drygt en månad.

Föga förvånande är det just danska Astralis som är laget att slå i iBUYPOWER Masters, tippar du Astralis som vinnare har du chans att vinna 1.66 gånger din insats.

En intressant detalj är ändringarna som Team Liquid har genomfört, TACOS har lämnat och istället har Stewie2k tagit plats. Vi kommer att följa tävlingen noga för att se om spelarbytet får en positiv effekt för laget.

Analys inför iBUYPOWER Masters 2019

Som sagt återstår det endast ungefär en månad tills stora majormästerskapet börjar, så iBUYPOWER Masters blir ett utmärkt test för proffslagen att visa vart de står. Vi har analyserat de tre bästa lagen som ställer upp i den här turneringen.

Astralis

Astralis är superlaget som alla pratar om just nu, förra året var deras och de blev även utnämnda till årets e-sportlag 2018. Därför är det självklart att dev1ce och co är favoriter i Los Angeles, oddset är så lågt som 1.66 för vinst. Frågan är om de fortsätter i samma spår eller om de äntligen kan få en utmanare om titeln som världens bästa lag? Ett flertal lag har gjort ändringar i hopp om att ändra på maktordningen i CSGO-scenen.

Team Liquid

Team Liquid, den eviga tvåan, är ett av många lag som ändrat om i sin laguppställningen. TACO har lämnat och istället har man tagit in Stewie2k och iBUYPOWER Masters 2019 blir deras första test. Just Astralis har stått i vägen för Liquid så många gånger att det är svårt att hålla räkningen. Så nog är det Nordamerikanska laget sugna på att ändra på detta, vi får se om Stewie2 blir vägen dit.

FaZe Clan

Många stjärnspelare tar plats i FaZe och under en period såg de ut att kunna utmana om platsen som världens bästa lag. Dock så har de inte levt upp till sin potential senaste tiden och de har halkat ner till en sjundeplats på världsrankingen. Nytt för i år är att Karrigan inte längre är med i startfemman, istället är det AdreN som blir deras femte spelare, än så länge endast på prov. Att spela med en helt ny spelare kan både vara en fördel och nackdel, så man får se hur det ter sig.

esportbets
esportbets
Esportbets.se är Sveriges största jämförelsesajt för betting på e-sport. Här hittar du recensioner av spelbolag, informationsrika guider, exklusiva bettingbonusar, välgrundade speltips och mycket mer än så. Med andra ord allt du kan tänkas behöva för att betta på dina favoriter inom e-sport.