ELEAGUE CS:GO Invitational 2019

ELEAGUE CS:GO Invitational 2019

eleague csgo invitational 2019

Fyra lag tävlar om $150,000 när Eleague CS:GO Invitational 2019 sätter igång den 25 januari. Kommer det internationella superlaget FaZe att vinna som de väntas göra? Eller är det tid för en underdog att äntligen ta hem en turnering? Läs mer om detta i denna bettingguide inför Eleague CS:GO Invitational 2019.

Vinnarodds Eleague CSGO Invitational 2019

FaZe              1.75 odds @ Betway
BIG               3.55 odds @ Betway
Cloud9          7.00 odds @ Betway
CompLexity   7.00 odds @ Betway

Samtliga odds presenteras av Betway.

Eftersom det är en turnering i miniformat är det inte många matcher att spela på, men att betta på vinnare av hela tävlingen är alltid ett säkert kort för att höja spänningen. Med tanke på att startfältet inte är det bästa så är FaZe stora favoriter att stå som slutliga segrare. Dock så är FaZe inte i sin finaste form direkt, därför är det inte helt omöjligt för övriga deltagare att ge ordentligt med motstånd.

Speltips Eleague CS GO International 2019

Start för följande matcher är nu på fredag den 25 januari kl 20:00 och 23:00.

FaZe vs Cloud9

Eleague CS:GO International 2019 är ett perfekt tillfälle för FaZe att få en god början på 2019 då flera topplag saknas. Däremot så bör man inte underskatta Cloud9 som faktiskt har klättrat några steg på världsrankingen senaste tiden, just nu på 14:e plats. Även om FaZe förväntas vinna så kan det bli en jämnare match än vad man kan tro.

BIG vs Complexity

Efter FaZE så är det BIG som har flest ögon på sig, många förväntar sig att XANTARES ska kunna höja nivån i laget. Ett möte mot Complexity blir en lagom uppvärmingsmatch inför en potentiell match mot giganterna i FaZe Clan. Det här är en match BIG bara ska vinna, annat vore inte acceptabelt.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen
Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen

(bild: Emmanuel på Unsplash) Igår uppdaterade HLTV sin rankinglista och en påföljd blev att Fnatic gick förbi både Astralis och Natus Vincere. Det betyder att Läs mer

Regeringen vill införa nya gränser för spel
Regeringen vill införa nya gränser för spel

(bild: Markus Spiske på Unsplash) Regeringen menar att i oroliga tider ökar risken att folk vänder sig till spel. Därför vill de införa ytterligare restriktioner Läs mer

Promotional listing