CIS Minor IEM Katowice 2019

CIS Minor IEM Katowice 2019

iem katowice 2019 cis minor 660

IEM Katowice 2019 CIS Minor går av stapeln den 16 januari i Katowice, Polen där åtta lag ska göra upp om två platser till IEM Katowice 2019 New Challengers Stage.

Den här guiden vänder sig till dig som är intresserad av betting på IEM Katowice 2019 CIS Minor.

Bästa spelbolagen för CIS Minor IEM Katowice 2019

[bonustable num=5 orderby=’_as_rating’ tag=’csgo’ ]

Mer om evenemanget

Evenemang: CIS Minor IEM Katowice 2019
Datum: 2019-01-16 / 2019-01-20
Plats: Katowice, Polen
E-sport: CS GO
Prispott: $50,000 + 2 platser till IEM Katowice 2019 New Challengers
Deltagare: 8 lag
Stream: https://www.twitch.tv/esl_csgo

Speltips inför IEM Katowice CIS Minor 2019

Första omgången av minorn har lottats och vi har därför flera matcher att kika lite extra på. Tippade vinnare av minorn måste vi säga är Gambit och AVANGAR som båda är bekanta med LAN-formatet och har setts vinna mot storlag, inte minst Gambit som är föredetta majormästare.

Vänligen notera att oddsen kan komma att ändras.

Onsdag, 16 januari, 2019

Gambit vs Syman

Gambit har tappat flera spelare sedan majorvinsten, och sedan dess har det enbart gått nedför. Men trots att laget inte har samma stjärnglans som förr så är det ändå den här truppen, tillsammans med AVANGAR som förväntas bli nya Major Challengers. Syman är ett tämligen anonymt lag som saknar den erfarenhet som krävs för att klå ett lag som Gambit. Summan blir alltså att vi spår en hyfsat enkel seger för Gambit, även om bo1 oftast kan bli ganska skakigt.

Odds: 1.25 hos Betway

Nemiga vs Spirit

Har man inte stenkoll på CIS-regionen blir den här matchen en ren chansning. Ingendera har någon särskild erfarenhet av större turneringen, förutom enstaka spelare i Spirit (till exempel DavCost). Så av den enkla anledningen att Spirit har fler erfarna spelare så ger vi de större chans att gå vidare.

Odds: 1.30 hos Betway

AVANGAR vs pro100

AVANGAR är en av de stora utmanarna till att ta sig till New Challengers Stage i Majorn och är därmed även favoriter i mötet mot pro100. Troligen kommer de enkelt att springa hem segern med hjälp av stjärnorna fitch och buster i spetsen, allt annat vore en skräll. Om man ska hitta något litet som talar för pro100 så är det att det är en bo1-match och sådana kan som många fått erfara sluta lite hur som helst. Men men, måste ändå säga att det här är AVANGARS match att ro hem.

Odds: 1.32 hos Betway

Runtime vs WINSTRIKE TEAM

Av samtliga matcherna i första omgången så är det den här som är mest svårtippad, med tanke på att de är på nästan samma nivå rent skicklighetsmässigt. I Runtime känner vi igen lirare som starix och seized som har kombinerad erfarenhet av att spela för större organisationer. Å andra sidan finner vi WorldEdit och wayLander i Winstrike som verkligen inte ska underskattas, två farliga spelare när de är i form. Ärligt talat så luktar det skrällvarning här, tycker inte oddsen är riktigt rättvist satta. 2.40 gånger insatsen för en vinst på Winstrike är väldigt generöst och därför provar vi lyckan på det resultatet.

Odds: 2.40 hos Betway

Mer om IEM Katowice Majorn:

Inom kort börjar årets första major och vi har tagit fram en guide där vi jämför IEM Katowice 2019 odds, listar spelbolag och analyserar samtliga deltagare.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen
Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen

(bild: Emmanuel på Unsplash) Igår uppdaterade HLTV sin rankinglista och en påföljd blev att Fnatic gick förbi både Astralis och Natus Vincere. Det betyder att Läs mer

Regeringen vill införa nya gränser för spel
Regeringen vill införa nya gränser för spel

(bild: Markus Spiske på Unsplash) Regeringen menar att i oroliga tider ökar risken att folk vänder sig till spel. Därför vill de införa ytterligare restriktioner Läs mer

Promotional listing