BLAST Pro Series Miami 2019

BLAST Pro Series Miami 2019

Blast Pro Series Miami 2019

BLAST Pro Series tar sig till soliga Miami i USA den 12 april och som vanligt är det sex lag som är med och tävlar om $250,000. De flesta kan nog skriva under på att det är Astralis som är favorittippade även den här gången. Astralis vann i São Paulo och det finns inga tecken på att det skulle sluta annorlunda i Miami.

Betting sidor för BLAST Pro Series Miami 2019

[bonustable num=5 orderby=’_as_rating’ tag=’csgo’ ]

Om BLAST Pro Series Miami 2019

Turnering: BLAST Pro Series Miami 2019
Esport: CS GO
Datum: 2019-04-12 / 2019-04-13
Plats: Miami, USA
Prispott: $250,000 (ca 2,3 miljoner sek)

Deltagare: Astralis, Cloud9, FaZe, Team Liquid, MIBR, Natus Vincere
Kartor: Cache, Dust2, Inferno, Nuke, Mirage, Overpass, Train

Format och schema

BLAST Pro-turneringarna är förhållandevis kortvariga och spelas endast över två dagar. Först körs gruppspelet i massa ’round-robin’ bo1-matcher. Dag 2 är det sedan dags för den stora finalen.

Analys av deltagare

I BLAST Pro Series Miami 2019 ställer sex lag upp, bland annat mästarlaget Astralis och främsta utmanarna Team Liquid. Här kikar vi lite närmare på varje deltagare och går igenom hur höga chanser de har att vinna.

Astralis

Danskarna fortsätter vara orubbliga på tronen, de vann BLAST Pro Series i São Paulo i en final mot Liquid som gick alla tre kartor. Frågan är hur länge Astralis orkar hålla den här otroliga nivån? Det enda laget som har varit nära och vid ett tillfälle har lyckats att besegra danskarna är just Liquid. Så kontentan är alltså att Astralis i vanlig ordning ses som favoriter att vinna.

Aktiv femma: Xyp9x, dupreeh, gla1ve, device, Magisk

Team Liquid

Team Liquid är främsta utmanaren till att tvinga ner Astralis från förstaplatsen. I senaste upplagan av Blast Pro Series så blev Astralis för tuffa, men skam den som ger sig. Man kan en bra dag slå danskarna, problemet är att man inte är i närheten så konsevent som Astralis är. Så allt måste vara på plats om man vill ha en chans i Miami, man kommer inte ha råd med dumma missar eller liknande. Formatet med många bo1-matcher borde åtminstone passa Liquid, då Astralis är som starkast i bo3-möten.

Aktiv femma: nitr0, NAF, EliGE, Stewie2K, Twistzz

Natus Vincere

Na’Vi är inte längre världens tredje bästa lag, utan har istället blivit omsprungna av finska ENCE. Men det skiljer inte många poäng så det kan snabbt ändras, speciellt med tanke på att StarSeries Säsong 7 just nu är i full gång. I skrivande stund är Na’Vi i den turneringen endast en vinst ifrån att avancera till slutspelet. S1mpel är som många gånger förr poängkung och det bådar gott inför Blast Pro Series Miami. Både Liquid och Astralis är svåra motståndare, men med lite flyt kan man vinna hela kalaset.

Aktiv femma: Edward, Zeus, flamie, s1mple, electronic

Cloud9

Cloud9 hör tyvärr till bottenskrapet i Blast Pro Series i Miami. För inte allt för längesedan så valde flusha att ta en time-out från professionell CS:GO och därmed även lämna Cloud9. Kort efter gick C9 ut med att man gör sig av med Kioshima, i mångas ögon ett märkligt beslut då han är en av få som nästan alltid levererat bra stats. Inför den här turneringen har man tagit in spelaren Daniel ”vice” Kim på prov och René ”cajunb” Borg som inhoppare. Ser därför Cloud9 som det absolut sämsta laget bland deltagarna i den här tävlingen.

Aktiv femma: autimatic, RUSH, Golden, vice, cajunb

MIBR

Trots en startfemma av världsklass har MIBR extrema motgångar just nu. Både WESG och nu senast BLAST Pro Series São Paulo gick åt pipsvängen, det är tydligt att något inte stämmer inom laget. Om det går att lösa utan att göra några dratiska ändringar återstår att se. I detta nu kämpar man med att hålla sig kvar i StarSeries Säsong 7 och man måste vinna nästa gruppspelsmatch för att inte åka ut ur turneringen. Något förvånande är det att många spelbolag har MIBR före Na’Vi som favoriter i Miami, åtta gånger pengarna på att MIBR vinner allt.

Aktiv femma: FalleN, fer, coldzera, TACO, felps

FaZe

För FaZe har det varit upp och ner ett tag, även om turneringsvinsterna har uteblivit. Man håller sig kvar som ett topplag på världsrankingen. Däremot bör ett sådant här lag kunna gå länge i turneringar än vad man har gjort senaste månaderna. Ofta är det NiKo som bär laget till vinster känns det som, så det är ett måste för övriga medlemmar i laget att rycka upp sig om man ska ha en chans mot superlag som Astralis och Liquid.

Aktiv femma: AdreN, olofmeister, GuardiaN, NiKo, rain

Hittat din favorit? Kolla bland våra spelbolag med svensk licens och lägg ditt spel!

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

Betway erbjuder förhöjt odds på finalen i IEM Beijing 2019
Betway erbjuder förhöjt odds på finalen i IEM Beijing 2019

Nu återstår endast finalen i IEM Beijing 2019 och det är de danska världstvåorna i Astralis och 100 Thieves (ex Renegades) som ska göra upp Läs mer

Spelguide inför IEM Beijing 2019 – Odds & favoriter
Spelguide inför IEM Beijing 2019 – Odds & favoriter

Spelguide inför IEM Beijing 2019. Genomgång av vinnarodds samt grupper och favoriter! Läs mer

StarSeries i-League Season 8: Favoriter och Vinnarodds
StarSeries i-League Season 8: Favoriter och Vinnarodds

Här berättar vi mer om hur betting på StarSeries i-League Season 8 går tillväga samt vilka av deltagarna som har störst chans att vinna. Läs mer

Promotional listing