Veckans klipp: hämta två riskfria bets

Veckans klipp: hämta två riskfria bets

esportsbetting.com veckans klipp

Esport tar allt större plats på bettingmarknaden. Senaste i ledet är storsatsningen Esportsbetting.com som öppnade portarna för allmänheten förra året. Nya medlemmar välkomnas med attraktiva bonuserbjudande som ger ditt bettande på esport en kanonstart!

Nykomling att räkna med

Esportsbetting.com liknar inget annat spelbolag, här är det esport, esport och mer esport som gäller. Det finns flera skäl till att hylla den här nykomlingen. Det första är att utbudet säkerligen faller de flesta esportare i smaken, här finns alla viktiga spel att välja mellan. Dessutom har de lagt vantarna på före detta NiP-spelaren Adam ”friberg” Friberg som numera agerar ambassadör åt spelbolaget.

För att rivstarta ditt spelande så får du just nu som ny medlem två stycken 133.7 sek riskfria spel att använda till esport betting.

Gör så här för att hämta dina riskfria spel:

1)  Öppna ett konto
2)  Gör en insättning
3)  Lägg bets för 2 x 133.7 kronor från välkomsterbjudandet
4)  Förlorar så du får du summorna återbetalade

Loot Quests – Vinn grymma spelprylar

loot quests - vinn gamingprylar

Loot Quests är ännu en anledning för riktiga gamers att uppskatta Esportsbetting.com!

Vad är Loot Quests? Konceptet är följande:

Loot Quests är utmaningar där du varje månad har chans att vinna riktiga grymma gamingprylar. Priserna som delas ut är allt från headsets till sköna gamingstolar. För att delta i utmaningarna måste du samla poäng, och det gör du genom att lägga spel på utvalda matcher, turneringar och ligor. Besök Esportsbetting.com och kika på ”Loot Quests” i menyn för ytterligare information!

 

GL&HF!

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen
Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen

(bild: Emmanuel på Unsplash) Igår uppdaterade HLTV sin rankinglista och en påföljd blev att Fnatic gick förbi både Astralis och Natus Vincere. Det betyder att Läs mer

Regeringen vill införa nya gränser för spel
Regeringen vill införa nya gränser för spel

(bild: Markus Spiske på Unsplash) Regeringen menar att i oroliga tider ökar risken att folk vänder sig till spel. Därför vill de införa ytterligare restriktioner Läs mer

Promotional listing