Lanserat esportsbets24.com

Lanserat esportsbets24.com

Nu lanserar vi Esportsbets24

esportsbets24 skärmdump

I och med vår lansering av Esportsbets24 är vi nu även tillgängliga på den internationella marknaden. Vi har som mål att vara den främsta källan för information om spel på e-sport, oavsett om man är nybörjare eller mer erfaren inom betting. Hos oss hittar du alltid de senaste nyheterna om e-sport, information om odds, recensioner av spelbolag, bettingguider till samtliga stora spel: Counter-Strike: Global Offensive (CSGO), League of Legends (LoL), Dota 2, Starcraft 2, Hearthstone och Heroes of the Storm (HotS).

De senaste åren har vi sett ett ökat intresse för spel på e-sport. Samtidigt är det snålt med vettiga guider som hjälper en att komma igång. Därför vill vi, med vår långa erfarenhet inom gaming och gambling, vara det självklara valet när man vill testa e-sportbetting.

En ny undersökning av Newzoo (14 mars, 2017) visar att ekonomin inom e-sport kommer att växa med 41% till 9 miljarder svenska kronor år 2017. Allt eftersom industrin mognar och vi ser fler lokala evenemang, ligor och försäljning av mediarättigheter förväntas genomsnittliga intäkter per fan växa till $5.20 år 2020.

Den siffran är fortfarande mycket lägre än populära sporter som t.ex. basket och NFL. Viktigt att notera är att Newzoo inte har räknat med pengar från betting på e-sport, som faktiskt är det hetaste ämnet just nu enligt Newzoo. Spelbolag ser otroliga möjligheter med e-sport.

Newzoo är noga med att skilja de två industrierna åt. De uppger att betting är klart större än mediarättigheter, sponsorer och intäkter per supporter tillsammans. Som ett exempel nämner de NFL, som genererade 13 miljarder dollar förra året, medan betting och fantasyligor kring NFL drog in runt 50 miljarder dollar.

Eftersom de flesta spelbolagen redan erbjuder bets på e-sport globalt är det möjligt att den industrin är större än själva e-sportekonomin.

esports stats 2017Källa

Besök gärna vår internationella e-sportbettingsajt på www.esportsbets24.com. Eller varför inte länka den till era vänner utomlands? ?

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen
Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen

(bild: Emmanuel på Unsplash) Igår uppdaterade HLTV sin rankinglista och en påföljd blev att Fnatic gick förbi både Astralis och Natus Vincere. Det betyder att Läs mer

Regeringen vill införa nya gränser för spel
Regeringen vill införa nya gränser för spel

(bild: Markus Spiske på Unsplash) Regeringen menar att i oroliga tider ökar risken att folk vänder sig till spel. Därför vill de införa ytterligare restriktioner Läs mer

Promotional listing