Dags för lan-final i Fragbite Masters S4

Dags för lan-final i Fragbite Masters S4

 

fragbite masters säsong 4

Fragbite Masters Säsong 4-finalen startar lördagen 6e juni och pågår till söndagen 7e juni. Det är fyra lag som kommer göra upp om totalt 60.000 dollar (c.a 512.000 kr).

Lagen som deltar:
Fnatic
TSM
Na’Vi
Hellraisers

Under två dagar ska fyra lag kämpa om förstapriset på ca 225,000kr. Alla matcher utom den stora finalen avgörs i bo3. Schemat ser ut som föjande:

Lördag, 6 juni

14:00 Na’Vi vs fnatic
17:30 TSM vs HellRaisers
21:00 ”Upp Bracket”-final

Söndag, 7 juni

13:00 ”Lower Bracket”-final
16:30 ”Consolidation”-final
20:00 Stora finale

De som kommer att kommentera och analysera matcherna I Fragbite Masters 4 är:

Richard Lewis
Joona ”natu” Leppänen
Halvor ”vENdetta” Gulestol
Auguste ”Semmler” Massannot
Anders Blume

Pinnacle sports kommer erbjuda betting på detta event

[bonustable num=1 orderby=’_as_rating’ tag=’pinnacle’ ]

TSM Vinner Finalen av Fragbite Masters 4

Hittills har det varit ett magiskt år för fnatic, och än en gång har de tagit sig till en final. Svenskarna mötte danska TSM som den här gången snuvade fnatic på titeln. Det var en relativt jämn match som slutade 3-1 i kartor till TSM.

Den stora finalen mellan de två nordiska topplagen avgjordes i en bo5-match. Kartan Cache var först ut, som fnatic nog är bäst i världen på just nu. Men den här gången var danskarna bäst, som lätt kunde vinna Cache med siffrorna 16-5.

Bättre för fnatic gick det däremot på nästa bana, Inferno. Flusha vann ett viktigt 1 mot 2-läge och kammade hem pistolrundan åt fnatic. Till slut ledde fnatic med 9-0 på CT-sidan. När första halvan var slut stod det 11-4 till svensklaget.

TSM lyckades vinna pistolrundan och följande anti-eco-rundorna. Fnatics ledning minskade därmed från 11-4 till 11-7. Närmare än så kom dock inte TSM och Fnatic kunde vinna matchens andra karta med 16-7.

På matchens tredje karta, Inferno, startade TSM i rasande fart som CT. Som mest ledde danskarna med 8-1 innan fnatic begärde en timeout. Fnatics timeout verkade ge effekt, då de tog fem raka rundor och kunde minska underläget till 6-9. Efter bytet till Counter-Terrorist kunde Fnatic jämna ut till 9-9. Men TSM tog ledningen direkt vid första köprundan, till slut slutade kartan 16-11 fördel danskarna.

TSM har nu 2 kartor mot fnatics 1 och titeln inom räckhåll. Om svenskarna ska lyckas hålla sig kvar i matchen måste de vinna Dust 2. Men det är TSM, som från start, styr matchen. Device och gänget satte snabbt stopp för svenskarna på Dust2.

TSM vinner Fragbite Masters 4 och prissumman på 225,000kr!

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen
Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen

(bild: Emmanuel på Unsplash) Igår uppdaterade HLTV sin rankinglista och en påföljd blev att Fnatic gick förbi både Astralis och Natus Vincere. Det betyder att Läs mer

Regeringen vill införa nya gränser för spel
Regeringen vill införa nya gränser för spel

(bild: Markus Spiske på Unsplash) Regeringen menar att i oroliga tider ökar risken att folk vänder sig till spel. Därför vill de införa ytterligare restriktioner Läs mer

Promotional listing