Vilka tar hem tredje säsongen av WePlay Dota 2 League?

Vilka tar hem tredje säsongen av WePlay Dota 2 League?

WePlay Dota 2 League Betting

Det har blivit dags att avgöra vem som kammar hem den tredje säsongen av WePlay Dota 2 League. Totalt åtta lag kommer finnas på plats i Kiev. Evil Geniuses, Natus Vincere, MVP Phoenix och Team Spirit har samtliga fått direktinbjudan till lan-finalerna. Lagen som har kvalat sig in via respektive region är Vega Squadron, Team Liquid, Elite Wolves och Ad Finem. Prispotten låg från början på $200,00 men ökar ständigt allt eftersom in-game-biljetter och annat relaterat till eventet säljs.

Grupp A: Elite Wolves, Natus Vincere, Team Liquid, Team Spirit

Grupp B: Vega Squadron, MVP Phoenix, Evil Geniuses, Ad Finem

MVP Phoenix som nyligen vann Dota Pit League Season 4 efter övertygande 3-0 mot Evil Geniuses i finalen får ses som favoriter att ta hem turneringen. Man kommer dock möta tufft motstånd från lag som Natus Vincere som på senare tid har visat att man fortfarande kan vara med och tävla om titlarna. Glöm inte heller Team Liquid som kom tvåa på både The Shanghai Major och ESL One Manila. Är det kanske deras tur att ta hem en titel?

Vadslagning på Dota 2 är något som växer i popularitet och vill du satsa pengar på Dota 2 så har vi listat dem bästa spelbolagen som erbjuder detta. Du kan även kolla in recensionerna för varje spelbolag för att se vad som skiljer dem åt. Samtliga spelbolag här under erbjuder dig som ny spelare en givmild bonus när du gör din första insättning.

[bonustable num=3 tag=’cevo9′ ]
[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

Åtta spelbolag bötfälls på mångmiljonbelopp
Åtta spelbolag bötfälls på mångmiljonbelopp

Åtta spelbolag har anordnat spel på fotbollsmatcher där en stor del av spelarna är minderåriga och får därför betala böter på cirka 41 miljoner kronor. Läs mer

Dagens spel – förhöjt odds på LEC Summer Split 2019
Dagens spel – förhöjt odds på LEC Summer Split 2019

Splyce, G2 och Fnatic har alla matcher att spela i kväll i LEC Summer Split 2019. För att höja spänningen en aning erbjuder Betway förhöjt Läs mer

Promotional listing