Starladder i-League Invitational Betting

Starladder i-League Invitational Betting

Starladder i-League Invitational Betting

Spela pengar på Starladder i-League Invitational

Turnering: Starladder i-League Invitational
Datum: 14-17 April
Plats: Kiev, Ukraina
Prispott: $100,000

Åtta lag från Europa och Asien kommer mötas i Kiev, Ukraina för att slåss om $100,000. Från Europa har vi svenska Alliance, OG, Natus Vincere, Virtus.Pro och Vega Squadron. Från Asien finner vi MVP Phoenix, LGD och Vici Gaming Reborn. Det har varit ett tag sen vi såg många av dessa lag spela en LAN turnering.

Det har skett många ändringar bland lagen vilket har gett oss en mycket mer spännande turnering. MVP Phoenix vann nyligen Dota Pit och hade varit favoriterna men kort därefter lämnade en av deras spelare, QO. Hur detta kommer påverka laget återstår att se. Virtus.Pro kommer med 3 nya spelare efter flertalet förluster både online och på LAN. Natus Vincere är ett lag som kan placera högt efter att ha visat någorlunda online-resultat och haft en stabil roster och kommer även att spela på hemmaplan.

Svenska Alliance har inte spelat många matcher sen Shanghai Major där de blev utslagna tidigare än förväntat. Om Alliance fortfarande är ett topplag återstår att se. OG såg vi senast spela i Dota Pit finalerna där MVP vann 2-1 och förhoppningsvis får vi se båda lagen mötas igen denna turnering. Vi kommer även att få se 2 Kinesiska lag: Vici Gaming Reborn och LGD. Vici Gaming Reborn är ett helt nytt lag som vi inte sett spela särskilt mycket men har en del veteraner som Fy och DDC.

Här kan du betta på Starladder i-League Invitational

Spelbolag

Vi har listat de bästa spelbolagen för betting på esport och du kan såklart kolla på vår hemsida där vi har recensioner av alla populära spelbolag. Betway, Bet365 och Unibet är spelbolag vi starkt kan rekommendera.

Betway
En stor selektion av esporter och bra odds gör Betway till ett perfekt spelbolag för dig som vill satsa riktiga pengar på esporter som Dota 2, CS:GO och League of Legends.

Få din bonus hos Betway direkt och placera bets på Starladder iLeague Invitational
[bonustable num=1 tag=’betway’ ]

Unibet
Unibet har en insättningsbonus på hela 200% upp till 1000 SEK, den bästa bonusen på marknaden just nu. Du får då en bra summa pengar att starta din betting-karriär med. Unibet har odds för populära spel som CS:GO, Dota 2 och League of Legends.

Få din bonus hos Unibet direkt och placera bets på Starladder iLeague Invitational
[bonustable num=1 tag=’unibet’ ]

Deltagande lag

Virtus.Pro
OG
Natus Vincere
Alliance
Vega Squadron
MVP Phoenix
Vici Gaming Reborn
LGD

 

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen
Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen

(bild: Emmanuel på Unsplash) Igår uppdaterade HLTV sin rankinglista och en påföljd blev att Fnatic gick förbi både Astralis och Natus Vincere. Det betyder att Läs mer

Regeringen vill införa nya gränser för spel
Regeringen vill införa nya gränser för spel

(bild: Markus Spiske på Unsplash) Regeringen menar att i oroliga tider ökar risken att folk vänder sig till spel. Därför vill de införa ytterligare restriktioner Läs mer

Promotional listing