Oddsen du absolut inte får missa inför Dota 2 Starladder i-League Starseries Season 3

Oddsen du absolut inte får missa inför Dota 2 Starladder i-League Starseries Season 3

i-league starseries säsong 3

Efter en framgångsrik Säsong 2 så är Starladder återigen tillbaka med en ny säsong med högre prispott och bättre lag. Februari 23-26 är de datum du vill markera i din kalender om du vill se och spela riktiga pengar på toppkvalitets-dota.

För att underlätta det för dig så har vi på Esportbets granskat alla relevanta spelbolag in i minsta detalj så du kan få de absolut bästa oddsen.

Utnyttja vår exklusiva insättningsbonus hos Betway!

Du som inte redan har ett konto på Betway kan nyttja en otrolig insättningsbonus – 150% upp till 1500 SEK! Beroende på hur mycket pengar du sätter in så kan du få upp till 3750 SEK att spela för. Betway har länge gått i spetsen för just spel på eSport och har därför en välutvecklad eSportsavdelning.

[bonustable num=1 orderby=’_as_rating’ tag=’betway’ ]

Hämta din exklusiva 150% bonus upp till 1500kr hos Betway nu. Börja spela på Dota 2 Starladder i-League Starseries Season 3 Idag!

Oddsen som kan ge klirr i kassan

Starladder är fortfarande några veckor bort, men du kan redan nu spela på vilket lag du tror kommer vinna Starladder i-League Starseries Season 3. Nedanför har vi tagit fram oddsen som ger dig en stor utbetalning utan att vara för riskabla.

OG

Odds: Betway 2.75

Det regerande mästarlaget är såklart favoriter inför Starladder och de flesta experterna är överens om att OG har störst chans att kamma hem turneringen. OG:s största rival Evil Geniuses deltar ej vilket kommer underlätta stort. Säkra odds innebär ofta en låg utbetalning men nuvarande odds på 2.75 kan fortfarande ge stora pengar.

Team Liquid

Odds: Betway 5.50

På pappret har Team Liquid en fantastiskt talangfull roster men trots detta har man fått strida hårt. Det ser dock ut som att Team Liquid har lyckats anpassa sig bättre de senaste månaderna och man krossade kvalet inför Starladder. Detta är kanske det mest riskabla laget att spela på, men har potentialen för en storvinst.

Digital Chaos

Odds: Betway 13.00

Digital Chaos har just nu kanske de sjukaste oddsen vi sett för någon turnering någonsin. Nyligen vann DC ESL One Genting 2017 och i proffsscenen är de flesta överens om att Digital Chaos är ett topplag som har stor chans att vinna. Nu är detta inte ett 100% riskfritt bet, men du kan potentiellt dra hem en otrolig vinst med en relativt liten insättning.

Notera att oddsen kan ha ändrats sedan den här artikeln skrevs.

Hämta din exklusiva 150% bonus upp till 1500kr hos Betway nu. Börja spela på Dota 2 Starladder i-League Starseries Season 3 Idag!

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen
Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen

(bild: Emmanuel på Unsplash) Igår uppdaterade HLTV sin rankinglista och en påföljd blev att Fnatic gick förbi både Astralis och Natus Vincere. Det betyder att Läs mer

Regeringen vill införa nya gränser för spel
Regeringen vill införa nya gränser för spel

(bild: Markus Spiske på Unsplash) Regeringen menar att i oroliga tider ökar risken att folk vänder sig till spel. Därför vill de införa ytterligare restriktioner Läs mer

Promotional listing