Europeiska Superlaget Klara För Kiev Majorn

Europeiska Superlaget Klara För Kiev Majorn

Team Secret Dota 2

Många hade hoppats på att det svenska laget Alliance skulle ta sig vidare, men så blev det tyvärr inte. Det blev istället Team Secret som lätt tog sig igenom det europeiska kvalet där man vann alla matcher utom en.

I finalen mötte Team Secret svenska Alliance i en bäst-av-3 serie, svenskarna var dessvärre ingen match för Secret. I den första matchen blev Alliance totalt överkörda av MidOnes Terrorblade och Alliance midlaner Limmp avslutade spelet med 0 kills.

Alliance började visa några livstecken i den andra matchen med ett imponerande försvar av sin bas. Det såg klart ljusare ut för Alliance i denna matchen. Tyvärr hade Alliance inget svar på Secrets Huskar+Wisp combo som förintade svenskarnas lineup i det senare skedet av matchen.

Secret får sällskap av ryska Virtus.Pro från CIS-kvalet, IG Vitality från Kina, och Team Faceless från SEA. Det återstår att se vilka lag som kvalar in sig från Nord- och Sydamerika, matcherna för dessa regioner kommer spelas senare under natten för oss svenskar.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

Åtta spelbolag bötfälls på mångmiljonbelopp
Åtta spelbolag bötfälls på mångmiljonbelopp

Åtta spelbolag har anordnat spel på fotbollsmatcher där en stor del av spelarna är minderåriga och får därför betala böter på cirka 41 miljoner kronor. Läs mer

Dagens spel – förhöjt odds på LEC Summer Split 2019
Dagens spel – förhöjt odds på LEC Summer Split 2019

Splyce, G2 och Fnatic har alla matcher att spela i kväll i LEC Summer Split 2019. För att höja spänningen en aning erbjuder Betway förhöjt Läs mer

Promotional listing