Dota 2 Topplag Möts i EPICENTER: Moscow

Epicenter Dota 2 Betting

En månad innan Manila Majorn så har vi tio riktigt bra Dota 2 lag från hela världen med en prispott på $500,000. Alliance, Team Secret, OG, Evil Geniuses, Team Liquid, Virtus.Pro blev inbjudna medans Complexity Gaming, No Diggity, Newbee, Fnatic kvalade in sig. Turneringen har gruppspel och dubbel-eliminerings format.

Grupp A: OG, Alliance, Team Liquid, TBD

Grupp B: Evil Geniuses, Virtus.Pro, Team Secret, TBD

Vilka som är favoriter för denna turnering är svårt att säga då vi haft blandade resultat från alla lag och det spelas mindre turneringar än tidigare. Team Secret bytte nyligen ut 2 spelare vilket resulterade i en 5-6 plats i ESL One Manila men på pappret är de ett lag som ska kunna vinna med 5 otroligt talangfulla spelare. Evil Geniuses som förlorade 2 av sina spelare till just Team Secret spelade WePlay Dota 2 Season 3 för en kort tid sedan och hamnade på tredje plats i en turnering med rätt så klena lag. Virtus.Pro gick från att vara det bästa laget i CIS-regionen till att åka ut redan i gruppspelet i Manila kvalet, visserligen spelar de på hemmaplan men hur mycket det hälper återstår att se.

Alliance har fått kämpa hårt sen sina vinster tidigare i år och har inte tagit sig längre än 5-6:e plats i turneringar. Team Liquid spelade i ESL One Manila för 2 veckor sedan och fick en andra plats men spelade samtidigt mot svaga lag och förlorade 0-3 i finalen mot Wings, ett kinesiskt lag. OG fick en fjärde plats i Starladder Invitational för 3 veckor sedan och har visat sig vara dåligt förberedd för vissa lag, speciellt från Asien.

Att spela pengar på Dota 2 och andra e-sporter har blivit väldigt poppis på senaste tiden och vi har listat alla spelbolag som är seriösa när det kommer till spel på e-sport. Vill du ha mer information så kan du ta en titt på våra utförliga recensioner för alla spelbolag. Spelbolagen här under ger dig som ny spelare en generös insättningsbonus.

SPELBOLAG Bonus Recension Spela
1 100% BONUS UPP TILL 1000KR Recension Spela
2 1000 SEK Spelkrediter Recension Spela
esportbets
esportbets
Esportbets.se är Sveriges största jämförelsesajt för betting på e-sport. Här hittar du recensioner av spelbolag, informationsrika guider, exklusiva bettingbonusar, välgrundade speltips och mycket mer än så. Med andra ord allt du kan tänkas behöva för att betta på dina favoriter inom e-sport.