Vinn VIP-Resa Till ESL Pro League 6 Finalen

Vinn VIP-Resa Till ESL Pro League 6 Finalen

betway esl pro league season 6 tävling

Drömmer du om att se världens bästa csgo lag på plats i en arena tillsammans med tusentals andra supportrar? Nu kan drömmen bli verklighet tack vare en tävling som bettingsidan Betway håller i. Läs om vad som krävs för att delta här nedan!

Slutspelet av ESL Pro League Säsong 6 spelas 5 december till 10 december och prissumman som de 12 lagen gör upp om ligger på hela $750,000. För första gången har Danmark fått äran att agera värd åt en av världens största turneringar i cs go och det är väl på tiden med tanke på alla proffs som landet har producerat.

Nu har du chansen att vinna 2 VIP-biljetter, flygresa, boende och en €200 free bet hos Betway. Bli medlem och lägg vinnande bets mellan 23 oktober och 29 oktober för att delta.

[bonustable num=1 tag=’betway’ ]

Villkor för vinnarpriset
Alla vinnare blir notifierade via telefon, SMS eller e-post inom 7 dagar efter att samtliga vinnare blivit publicerad.

Den vinnare som inte svarar eller ger gehör inom 3 dagar blir automatiskt diskvalificerad, det är därför viktigt att du som deltagare anger rätt kontaktinformation.

För att ställa upp i tävlingen måste du alltså anmäla dig via deras site, det räcker inte att bara börja betta. Så här gör du för att bli en del av tävlingen:

Besök Betway och öppna ett konto, gå in på sektionen med Esports som du hittar bland alla kategorier till vänster. Klicka sedan på ESL Pro League: Specialkampanj. Vi har bifogat en bild nedan så du enkelt kan hitta dit.

betway tävling esl pro league 6

Var också noga med att läsa igenom samtliga regler och villkor som gäller för den här kampanjen!

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen
Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen

(bild: Emmanuel på Unsplash) Igår uppdaterade HLTV sin rankinglista och en påföljd blev att Fnatic gick förbi både Astralis och Natus Vincere. Det betyder att Läs mer

Regeringen vill införa nya gränser för spel
Regeringen vill införa nya gränser för spel

(bild: Markus Spiske på Unsplash) Regeringen menar att i oroliga tider ökar risken att folk vänder sig till spel. Därför vill de införa ytterligare restriktioner Läs mer

Promotional listing