Två amerikanska csgo-lag inbjudna till IEM Oakland

iem oakland 2017

ESL har nu gått ut med att de två senaste lagen att få en inbjudan till IEM Oakland är amerikanska Cloud9 och Team Liquid. Andra lag som också fått äran att delta i turneringen är Astralis, G2, Faze och SK. Samtliga lag, inklusive Cloud9 och Team Liquid såg vi senast tävla i London i finalen av tredje säsongen av ECS. Där FaZe och SK gjorde upp i finalen medan Cloud9 fick nöja sig med en 3-4-plats.

IEM Oakland, som kommer att spelas i ’Oracle Arena’, börjar inte förrän 18 November, men det ser redan ut att bli en turnering av hög klass. Ytterligare två lag kommer att få varsin inbjudan och dessutom kommer fyra lag att få kvala in. Så det är totalt tolv lag som kommer att göra upp om prispotten på $300,000.

Just nu ser deltagarlistan för IEM Oakland 2017 ut som följande:

Astralis, FaZe, SK, G2, Cloud9, Liquid, Inbjudan, Inbjudan, Kval, Kval, Kval, Kval.

esportbets
esportbets
Esportbets.se är Sveriges största jämförelsesajt för betting på e-sport. Här hittar du recensioner av spelbolag, informationsrika guider, exklusiva bettingbonusar, välgrundade speltips och mycket mer än så. Med andra ord allt du kan tänkas behöva för att betta på dina favoriter inom e-sport.