Topplagen gör upp om över 2 miljoner kronor i ESL One: New York 2016

Topplagen gör upp om över 2 miljoner kronor i ESL One: New York 2016

ESL One New York 2016 CSGO Betting

I Barclays Center, New York kommer vi få se en av de mest spännande turneringar i år sen Cologne Majorn. Åtta av de bästa lagen i CSGO kommer att delta och slåss för sin del av prispotten som ligger på över 2 miljoner kronor. Turneringen slår av 30 september och fortsätter tills 2 oktober, du kommer att kunna titta och spela på några av de bästa CSGO matcherna i år.

Här kan du spela pengar på CSGO

eb-5-dollar-gratis-1

[bonustable num=3 tag=’dhaustin’ ]

Bland lagen som deltar hittar vi Fnatic, Astralis, G2, Team Liquid, Natus Vincere, SK Gaming och Virtus.Pro. Tittar man på lagens senaste resultat så förstår du kvickt varför detta kommer bli en intressant turnering.

Starladder spelades för några veckor sedan där vi såg G2 knipa en andra plats efter att ha förlorat mot NiP, som inte kommer delta i ESL One: New York. Astralis fick nöja sig med en 5-8 plats efter att blivit utslagna ur turneringen av NiP. I samma turnering lyckades varken Virtus.Pro eller Natus Vincere ta sig ur gruppspelen.

Virtus.Pro imponerade tidigare i veckan när man vann Dreamhack Bucharest, men det var en mindre turnering med enbart åtta lag och inga av dessa kommer att delta i New York. Därav är Dreamhack Bucharest ingen turnering man ska dra slutsatser ifrån.

Natus Vincere förvärvade nyligen legendariska AWParen s1mple, men deras första turnering Starladder slutade i besvikelse. En blick på ESL Pro Leagues EU grupp visar att Navi just nu ligger på tredje plats med 11 vinster och 3 förluster. Bland vinsterna hittar vi matcher mot Astralis och G2 där man vann 2-0 mot båda.

SK Gaming som en gång var det bästa lagen i världen i särklass har sett väldigt skakiga ut sen Cologne. SK ligger ju nu på åttonde plats i ESL Pro League med 8 vinster och 6 förluster och detta är i NA divisionen. Vi har inte sett dem spela någon stor turnering sen Cologne, de spelade dock i iBUYPOWER Invitational men åkte ut i semifinalen mot Optic Gaming.

Fnatic är kanske det mest intressanta laget som deltar i ESL One New York efter att ha bytt ut 3 spelare i augusti. Vi har inte sett Fnatic spela någon LAN-turnering sen ändringarna och det enda resultatet vi kan titta på är ESL Pro League där man ligger på åttonde plats. Inte alltför illa med tanke på hur lite förberedelse laget hade innan ligan började. Fnatics prestation online har varit medioker, men Fnatic kan absolut överraska nu när man spelar sin första riktiga turnering tillsammans.

Det är svårt att säga vem som kommer vinna ESL One: New York, SK Gaming är fortfarande rankade etta i världen, men deras senaste resultat reflekterar inte detta. Om man tittar på de senaste resultaten så bör topp 4 bli Navi, G2, SK, Virtus.Pro.  Fnatic kan vara en utmanare men just nu finns det inget som tyder på att man kan slå dessa lag på en lan-turnering.

En sak som vi kan säga säkert är att detta kommer bli en av de mest dramatiska turneringarna på länge och om du gillar CSGO så får du absolut inte missa ESL One: New York 2016. Om du aldrig har spelat på CSGO förut så är detta en utmärkt turnering att börja med.

 

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

Oddshöjning på LEC Spring Split hos Betway
Oddshöjning på LEC Spring Split hos Betway

Betway höjer oddsen inför kvällens matcher i LEC Spring Split. Spelet vi talar om är givetvis League of Legends. Läs mer

Flashpoint 1 flyttar ut på nätet i fruktan för coronaviruset
Flashpoint 1 flyttar ut på nätet i fruktan för coronaviruset

Flashpoint 1 är en liga i CS:GO som så här långt har spelats i Los Angeles. Men på grund av spridningen av coronaviruset har de Läs mer

New Jersey USA på väg att öppna upp för esport betting
New Jersey USA på väg att öppna upp för esport betting

(bild: Unsplash) I stora delar är online betting i USA fortfarande förbjudet. Men vissa delstater skiljer sig från mängden där det antingen är något av Läs mer

Promotional listing