Svenska stjärnlaget till slutspel i Eleague Major

Svenska stjärnlaget till slutspel i Eleague Major

Efter ett tufft gruppspel i Majorn är det äntligen dags för slutspel. Tyvärr gick inte båda svensklagen vidare, men fnatic lyckades i alla fall ta sig vidare till kvartsfinal. Där de ställs mot skrällaget Gambit. Idag, fredag den 27 januari spelas tre matcher medan den sista kvartsfinalen går av stapeln imorgon.

[bonustable num=3 orderby=’_as_rating’ tag=’frontp’ ]

Fredag 27 januari

Natus Vincere vs Astralis
Fnatic vs Gambit
Virtus.pro vs North

Lördag 28 januari

FaZe vs SK

Slutspelets första möte, Na’Vi mot Astralis, är de lag som imponerat mest under turneringen hittills. Många hade nog sett dessa lag göra upp i den stora finalen, men nu blir det alltså redan i kvartsfinalen som de möts. Det är en svårtippad match, men det lag som sett starkast ut under gruppspelet är Na’Vi med flamie och s1mple i spetsen som storspelat.

I kvällens andra kvartsfinal ställs fnatic mot Gambit. Och givetvis hoppas vi på fnatic, som har sett lite svajiga ut, men som absolut kan slå i princip vilket lag som helst en bra dag. Dessutom har fnatic haft turen att få möta det lite svagare laget i slutspelet. Men med det sagt kan man verkligen inte underskatta Gambit, som imponerat under gruppspelet.

I sista kvartsfinalen för kvällen går de polska giganterna i Virtus.pro upp mot danska stjärnorna i North. Allt pekar på att det blir en jämn kamp mellan dessa topplag. Förhandsfavoriter måste vi dock säga är Virtus.pro, som är en av förhandsfavoriterna att kamma hem hela turneringen.

Imorgon ställs nuvarande Majormästarna SK mot det internationella laget FaZe. Eftersom SK spelar med fox som stand-in kan det bli en jämnare match än många på förhand tror. Hög skrällvarning den här matchen, FaZe har sett stabila ut medan SK inte är i närheten av sin högsta nivå.

[bonustable num=3 orderby=’_as_rating’ tag=’frontp’ ]

Nyheter inom esport

Förhöjt odds på Blast Pro Series LA 2019
Förhöjt odds på Blast Pro Series LA 2019

BLAST Pro Series passar tippare eftersom det är snabba matcher, snabba resultat och förhoppningsvis snabba vinster. I samband med turneringen erbjuder Betway förhöjt odds på Läs mer

default image
Natus Vincere vs NiP

[ft_boxes box_style='info' ]Match: Natus Vincere vs NiP | Speltips: Över 2,5 kartor | Odds: 2.20 | Format: bo3 | Spelbolag: Mr.Green | Spelstopp: 2019-07-05 kl. Läs mer

default image
Förhöjt odds på NA LCS Summer Split 2019

På lördag väntar tungviktarmöten i NA LCS Summer Split. FlyQuest mot Echo Fox och Liquid mot Cloud9 och CLG mot Clutch Gaming. Inför matcherna erbjuder Läs mer

Promotional listing