Svenska stjärnlaget till slutspel i Eleague Major

Svenska stjärnlaget till slutspel i Eleague Major

Efter ett tufft gruppspel i Majorn är det äntligen dags för slutspel. Tyvärr gick inte båda svensklagen vidare, men fnatic lyckades i alla fall ta sig vidare till kvartsfinal. Där de ställs mot skrällaget Gambit. Idag, fredag den 27 januari spelas tre matcher medan den sista kvartsfinalen går av stapeln imorgon.

[bonustable num=3 orderby=’_as_rating’ tag=’frontp’ ]

Fredag 27 januari

Natus Vincere vs Astralis
Fnatic vs Gambit
Virtus.pro vs North

Lördag 28 januari

FaZe vs SK

Slutspelets första möte, Na’Vi mot Astralis, är de lag som imponerat mest under turneringen hittills. Många hade nog sett dessa lag göra upp i den stora finalen, men nu blir det alltså redan i kvartsfinalen som de möts. Det är en svårtippad match, men det lag som sett starkast ut under gruppspelet är Na’Vi med flamie och s1mple i spetsen som storspelat.

I kvällens andra kvartsfinal ställs fnatic mot Gambit. Och givetvis hoppas vi på fnatic, som har sett lite svajiga ut, men som absolut kan slå i princip vilket lag som helst en bra dag. Dessutom har fnatic haft turen att få möta det lite svagare laget i slutspelet. Men med det sagt kan man verkligen inte underskatta Gambit, som imponerat under gruppspelet.

I sista kvartsfinalen för kvällen går de polska giganterna i Virtus.pro upp mot danska stjärnorna i North. Allt pekar på att det blir en jämn kamp mellan dessa topplag. Förhandsfavoriter måste vi dock säga är Virtus.pro, som är en av förhandsfavoriterna att kamma hem hela turneringen.

Imorgon ställs nuvarande Majormästarna SK mot det internationella laget FaZe. Eftersom SK spelar med fox som stand-in kan det bli en jämnare match än många på förhand tror. Hög skrällvarning den här matchen, FaZe har sett stabila ut medan SK inte är i närheten av sin högsta nivå.

[bonustable num=3 orderby=’_as_rating’ tag=’frontp’ ]
[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

Oddshöjning på LEC Spring Split hos Betway
Oddshöjning på LEC Spring Split hos Betway

Betway höjer oddsen inför kvällens matcher i LEC Spring Split. Spelet vi talar om är givetvis League of Legends. Läs mer

Flashpoint 1 flyttar ut på nätet i fruktan för coronaviruset
Flashpoint 1 flyttar ut på nätet i fruktan för coronaviruset

Flashpoint 1 är en liga i CS:GO som så här långt har spelats i Los Angeles. Men på grund av spridningen av coronaviruset har de Läs mer

New Jersey USA på väg att öppna upp för esport betting
New Jersey USA på väg att öppna upp för esport betting

(bild: Unsplash) I stora delar är online betting i USA fortfarande förbjudet. Men vissa delstater skiljer sig från mängden där det antingen är något av Läs mer

Promotional listing