Svenska Fnatic Academy Föll Mot TyLoo i China Cup-finalen

Svenska Fnatic Academy Föll Mot TyLoo i China Cup-finalen

fnatic academy china cup

I finalen av China Cup 2017 var hemmalaget lite för starka. Svenska laget Fnatic Academy förlorade med 0-2 i en match som ändå var jämn.

Fnatic Academy, som nått framgångar i Kina tidigare, var tillsammans med just TyLoo förhandsfavoriter inför turneringen. Och som många förutspådde blev det dessa två som fick göra upp om titeln. Matchen startade med Mirage, som inledningsvis var jämn, men till slut kunde det kinesiska laget rycka ifrån mot slutet och stänga kartan med 16-13.

Matchens andra karta, Cache, fortsatte i samma anda. Efter första halvan stod det 8-7 med fördel till TyLoo. När det var dags för svenskarna att spela som T fick de en dålig start och kunde aldrig riktigt återhämta sig. Slutligen kunde TyLoo, med nyförvärvet BnTeT i spetsen, vinna finalen med 16-13, alltså samma resultat som första kartan.

China Cup 2017 Prisfördelning

TyLoo – $58,232
Fnatic Academy – $21,836
B.O.O.T-d[S] – $11,647
5POWER – $7,279
Born Of Fire
eFuture

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen
Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen

(bild: Emmanuel på Unsplash) Igår uppdaterade HLTV sin rankinglista och en påföljd blev att Fnatic gick förbi både Astralis och Natus Vincere. Det betyder att Läs mer

Regeringen vill införa nya gränser för spel
Regeringen vill införa nya gränser för spel

(bild: Markus Spiske på Unsplash) Regeringen menar att i oroliga tider ökar risken att folk vänder sig till spel. Därför vill de införa ytterligare restriktioner Läs mer

Promotional listing