Samtliga Dansklag Vidare Till Slutspel i IEM Katowice

Samtliga Dansklag Vidare Till Slutspel i IEM Katowice

IEM Katowice 2017 Slutspel

Under gårdagen var det dags för grupp b att slåss om platser till slutspelet. Den stora skrällen stod Heroic, med svenska Andreas ”MODDII” Fridh, för, som nu är klara för semifinal som spelas på lördag. Även danska North lyckades ta sig vidare, och sedan tidigare har även Astralis säkrat en plats till slutspelet.

Danmark har utvecklats till en riktig stornation när det kommer till CSGO. De har flera topplag och är duktiga på att förvalta unga talangfulla spelare. Tyvärr sopar Danmark fullkomligt mattan med Sverige i nuläget. Men skam den som ger sig, fnatic såg, trots att de åkte ut redan i gruppspelet, lovande ut. Betydligt bättre än det man såg i DHM Las Vegas.

Förutom Heroic, North och Astralis ser vi även Immortals, Na’Vi och FaZe i slutskedet av turneringen. Det betyder att storlagagen SK och VP redan har fått tacka för sig, inget slutspel för dem den här gången. Men som de vinnarskallar dem är, kommer man förmodligen att få se dem starkare än någonsin till nästa turnering.

Respektive gruppvinnare tar sig direkt till semifinalerna som spelas på lördag. Medan grupptvåorna och treorna gör upp idag (fredag) om de sista platserna i semifinalerna. Kvarts- och semifinalerna avgörs i bäst av tre kartor och den stora finalen blir en bäst av fem kartor.

IEM Katowice 2017 Kvartsfinaler – Fredag, 3 mars

Astralis vs Na’Vi
North vs Immortals

IEM Katowice 2017 Semifinaler – Lördag, 4 mars

Semifinal 1
Semifinal 2

IEM Katowice 2017 – Stora finalen – Söndag, 5 mars

Final

IEM Katowice 2017 Slutspelsodds

Är man intresserad av att spela på slutspelsmatcherna så ta en titt hos Betway. Hämta med fördel den feta bonus som nya svenska spelare får – 150% upp till 1500kr och börja spela på slutspelet idag.

[bonustable num=1 tag=’betway’ ]

Betway IEM Katowice 2017 Odds

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

Oddshöjning på LEC Spring Split hos Betway
Oddshöjning på LEC Spring Split hos Betway

Betway höjer oddsen inför kvällens matcher i LEC Spring Split. Spelet vi talar om är givetvis League of Legends. Läs mer

Flashpoint 1 flyttar ut på nätet i fruktan för coronaviruset
Flashpoint 1 flyttar ut på nätet i fruktan för coronaviruset

Flashpoint 1 är en liga i CS:GO som så här långt har spelats i Los Angeles. Men på grund av spridningen av coronaviruset har de Läs mer

New Jersey USA på väg att öppna upp för esport betting
New Jersey USA på väg att öppna upp för esport betting

(bild: Unsplash) I stora delar är online betting i USA fortfarande förbjudet. Men vissa delstater skiljer sig från mängden där det antingen är något av Läs mer

Promotional listing