Fragbite Masters- Slutspel 6-7 Juni

Fragbite Masters- Slutspel 6-7 Juni

jw Fragbite Masters Säsong 4

Fyra topplag gör upp om prispotten som ligger på 500,000 SEK. På två dagar ska sex stycken bo3-matcher spelas i elimineringsgrupper. Finalen kommer däremot att vara bo5, där laget från övre elimineringsgruppen kommer att ha vetofördel.

Deltagande lag
I slutspelet av Fragbite Masters säsong 4 är det fyra av världens bästa lag som gör upp om prissumman på 500,000kr. Förhandsfavoriter är helt klart svenska fnatic som hittills har haft ett fantastiskt år med många sköna turneringsvinster. Svåraste motståndet för svensklaget spås bli danskarna i TSM, som har hittat fin form efter att karrigan tog över rollen som IGL.

Fnatic
Olofmeister och grabbarna i fnatic har hittills haft ett riktigt framgångsrikt år. Med flera finalplatser och en vinst i ESL One: Katowice 2015. Många lag fruktar fnatic just nu, som verkar spela sitt livs counter-strike. Oavsett vilka svenskarna möter så är det de själva som kontrollerar matchen och tempot. Vill de lägga i en extra växel, eller lugna ner spelet, så gör dem det. Det känns som att 2015 är fnatics år om de fortsätter som de gör.

Natus Vincere
Na’Vi är alltid farliga motståndare som har en tendens att ofta leverera som bäst på LAN. Laget har individuellt starka spelare som Ladislav ”GuardiaN” Kovács och Egor ”flamie” Vasilyev och även en stark ledare i Danylo ”Zeus” Teslenko. De har riktigt stor variation i spelet och kan definitivt nå långt i Fragbite Masters S4-finalen. Det ska bli spännande att se vad de kan åstadkomma den här gången.

TSM
Danska TSM har många stjärnspelare som på egen hand kan ta över en match. En spelare i TSM som det snackas mycket om är Dev1ce, en ung talang som tagit csgo-scenen med storm. Tidigare har laget haft en del bekymmer med att inte lyckas ta sig längre än semifinaler. Men efter att man har tagit in Finn ”karrigan” Andersen som igl verkar den mentala spärren ha släppt lite. Man har inte lika lätt för att ”chokea” i viktiga matcher.

HellRaisers
Mihail ”Dosia” Stolyarov och c:o har varit ett topplag ända sedan csgo släpptes för tre år sedan. Men även om laget har varit med och fajtats bland topplagen ett bra tag nu så har titlarna uteblivit. En av HellRaisers största bragd är att de var ett av dem första lagen att slå NiP på LAN. Tyvärr får de nog tufft i Fragbite Masters mot lag som fnatic och TSM.

Prisfördelning

  1. 225,000 SEK
  2. 125,000 SEK
  3. 90,000 SEK
  4. 40,000 SEK

 

Givetvis är det möjligt att betta på Fragbite Masters-finalen!

Maxa dina vinster hos våra favoriter Betway, bet365 och Pinnacle. Alltid fantastiska odds på e-sport, dessutom får nya kunder oemotståndliga bonuserbjudanden.

[bonustable num=1 tag=’pinnacle’ ]

Pinnacle Sports , Fragbite Masters odds

fragbite masters odds

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen
Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen

(bild: Emmanuel på Unsplash) Igår uppdaterade HLTV sin rankinglista och en påföljd blev att Fnatic gick förbi både Astralis och Natus Vincere. Det betyder att Läs mer

Regeringen vill införa nya gränser för spel
Regeringen vill införa nya gränser för spel

(bild: Markus Spiske på Unsplash) Regeringen menar att i oroliga tider ökar risken att folk vänder sig till spel. Därför vill de införa ytterligare restriktioner Läs mer

Promotional listing