default image

FACEIT Stage 3-final, Dreamhack 26-28 november

Nu på torsdag är det dags för FACEIT Stage 3-finalen i Jönköping, där 8 av världens bästa lag gör upp om $250,000 (ca 2 179 725 kr). Det vinnande laget blir $100,000 (ca 871 890 kr) rikare. Från Sverige ser vi lag som fnatic och nip. I vanlig ordning är det självklart möjligt att satsa riktiga pengar på matcherna. De flesta spelbolagen som är listade på vår sajt erbjuder betting på CSGO.

Grupp A
Virtus.pro
Team Liquid
Team Solomid (TSM)
Legacy

Grupp B
Team EnVyUs
Luminosity Gaming
Fnatic
Ninjas in Pyjamas

Topp 2 spelbolag som erbjuder csgobetting

Betway
Betway var snabba med att tillhandahålla betting på esport. De är idag ledande inom esportbetting och som kund kan man betta på bland annat: csgo, dota 2, league of legends, hearthstone och heroes of the storm. Utöver det enorma utbudet av esportspel får man som ny kund även en insättningsbonus på 500 kr.

Skapa ett konto hos Betway nu och hämta din insättningsbonus. Att bli medlem är helt gratis och tar bara några sekunder. Hämta din bonus här.

Unibet
Unibet är ett välkänt spelbolag, idag erbjuder de betting på bland annat csgo, dota 2 och league of legends. Unibet har även marknadens bästa insättningsbonus, nya kunder får en 200% insättningsbonus upp till 1000 kr.

Skapa ett konto hos Unibet nu och hämta din insättningsbonus. Att bli medlem är helt gratis och tar bara några sekunder. Hämta din bonus här.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

ESL One New York 2019: Vinnarodds & bonus
ESL One New York 2019: Vinnarodds & bonus

ESL One New York 2019 börjar nästa vecka och vi är nog alla nyfikna på vilket lag som plockar hem den åtråvärda pokalen. Här finner Läs mer

Mer än 2 ggr pengarna på matchen NaVi – CR4ZY
Mer än 2 ggr pengarna på matchen NaVi – CR4ZY

Pixel.bet erbjuder 2,20 i odds på att CR4ZY besegrar Na'Vi i en ödesmatch för de båda i StarLadder Major Berlin 2019! Läs mer

Oddshöjning på kvällens matcher i StarLadder Major 2019
Oddshöjning på kvällens matcher i StarLadder Major 2019

Idag står StarLadder Major på schemat och bland kvällens matcher syns bland annat Mousesports (vs FaZE) och Na’Vi (vs G2). Betway bjuder sina medlemmar på Läs mer

Promotional listing