default image

FACEIT Stage 3-final, Dreamhack 26-28 november

Nu på torsdag är det dags för FACEIT Stage 3-finalen i Jönköping, där 8 av världens bästa lag gör upp om $250,000 (ca 2 179 725 kr). Det vinnande laget blir $100,000 (ca 871 890 kr) rikare. Från Sverige ser vi lag som fnatic och nip. I vanlig ordning är det självklart möjligt att satsa riktiga pengar på matcherna. De flesta spelbolagen som är listade på vår sajt erbjuder betting på CSGO.

Grupp A
Virtus.pro
Team Liquid
Team Solomid (TSM)
Legacy

Grupp B
Team EnVyUs
Luminosity Gaming
Fnatic
Ninjas in Pyjamas

Topp 2 spelbolag som erbjuder csgobetting

Betway
Betway var snabba med att tillhandahålla betting på esport. De är idag ledande inom esportbetting och som kund kan man betta på bland annat: csgo, dota 2, league of legends, hearthstone och heroes of the storm. Utöver det enorma utbudet av esportspel får man som ny kund även en insättningsbonus på 500 kr.

Skapa ett konto hos Betway nu och hämta din insättningsbonus. Att bli medlem är helt gratis och tar bara några sekunder. Hämta din bonus här.

Unibet
Unibet är ett välkänt spelbolag, idag erbjuder de betting på bland annat csgo, dota 2 och league of legends. Unibet har även marknadens bästa insättningsbonus, nya kunder får en 200% insättningsbonus upp till 1000 kr.

Skapa ett konto hos Unibet nu och hämta din insättningsbonus. Att bli medlem är helt gratis och tar bara några sekunder. Hämta din bonus här.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

Betway erbjuder förhöjt odds på finalen i IEM Beijing 2019
Betway erbjuder förhöjt odds på finalen i IEM Beijing 2019

Nu återstår endast finalen i IEM Beijing 2019 och det är de danska världstvåorna i Astralis och 100 Thieves (ex Renegades) som ska göra upp Läs mer

Spelguide inför IEM Beijing 2019 – Odds & favoriter
Spelguide inför IEM Beijing 2019 – Odds & favoriter

Spelguide inför IEM Beijing 2019. Genomgång av vinnarodds samt grupper och favoriter! Läs mer

StarSeries i-League Season 8: Favoriter och Vinnarodds
StarSeries i-League Season 8: Favoriter och Vinnarodds

Här berättar vi mer om hur betting på StarSeries i-League Season 8 går tillväga samt vilka av deltagarna som har störst chans att vinna. Läs mer

Promotional listing