faceit major 2018 huvudkval

faceit major 2018 huvudkval

faceit major 2018 huvudkval

Årets andra och därmed sista major i CS:GO närmar sig med stormsteg och den här gången är det FACEIT som fått i uppgift att hålla i kalaset. Men innan allvaret börjar på riktigt så ska ett kval äga rum 5 september till 9 september, där det ska avgöras vilka sista åtta lag som tar sig vidare till huvudturneringen.

Lagen som slåss om en plats i FACEIT Major 2018

Sammanlagt är det 16 lag som ställer upp i huvudkvalet som spelas på plats i London. Vissa lag fick en direkt inbjuden till det här kvalet tack vare deras placeringar i förra majorn (Eleague). Medan andra lag har haft en längre väg till kvalet i London, via minorturneringar som spelades i olika regioner världen över.

Samtliga lag:

compLexity, Rogue, Renegades, TYLOO, HellRaiser, Spirit, Astralis, BIG, Gambit, Liquid, North, Space Soldiers, Vega Squadron, Virtus.pro, NiP och OpTic.

Hälften av deltagarna går alltså vidare och bland favoriterna hittar vi Astralis, Liquid, Virtus.pro, Space Soldiers, OpTic med flera. Även Gambit och HellRaisers väntas göra bra ifrån sig och boka en plats till huvudturneringen.

Snabbfakta om FACEIT Major 2018 huvudkval

Evenemang: Faceit Major 2018 London Huvudkval
Plats: London, Storbritannien
Datum: 5-9 september, 2018
Pris: 8 platser till FACEIT Major London 2018
Kartor: Cache, Dust2, Mirage, Inferno, Nuke, Train, Overpass

Sponsorer

En av huvudsponsorerna i Faceit Major 2018 är inga mindre än Betway, som är marknadsledande inom betting på esport. Troligtvis innebär det att Betway kommer att ha många spelalternativ för det här evenemanget med hundratals odds att välja mellan.

Kolla in vår Betway recension om du är nyfiken på vad det är för slags spelbolag, vi har tagit en titt på deras utbud, bonuserbjudande, support och massa annat.

Spela på FACEIT Major 2018

FACEIT Majorn kommer att bli årets största CSGO-tävling och då har flera spelbolag laddat med hundratals odds och speltillfällen. Läs mer om FACEIT Major 2018 betting i vår guide. Där hjälper vi dig att jämföra odds, hitta bästa spelbolagen och speltips framtagna av våra experter.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

De världskända ninjorna återförenas i Dignitas
De världskända ninjorna återförenas i Dignitas

De legendariska ninjorna som ligger bakom den klassiska 87 vinststreaken återförenas i Dignitas. Robin ”Fifflaren” Johansson intar rollen som coach medan Christopher ”GeT_RiGhT” Alesund, Adam Läs mer