ECS Säsong 2-finalen bjuder på rejäl CSGO-fest

ECS Säsong 2-finalen bjuder på rejäl CSGO-fest

ecs season 2 betting

ECS Season 2 Finals blir årets sista stora csgo-turnering. Denna gången spelas finalen av ECS i Anaheim, Kalifornien, USA. Åtta av de bästa lagen i världen har kämpat under den gångna onlinesäsongen för att ta sig vidare till finalen i USA. Det blir tre dagar fyllda med galna CSGO-matcher och mängder av grymma odds hos spelbolagen.

Våra favoritspelbolag bjuder på massa spännande odds under ECS Season 2 Finals. Betta på allt från vinnare av turneringen till det lag ni tror vinner sin grupp. Hos Betway får nya kunder dessutom 50kr helt gratis att spela för, ingen insättnings krävs!

[bonustable num=3 orderby=’_as_rating’ tag=’frontp’ ]

ECS Season 2 Finals Gruppspel

Gruppspelet börjar på fredag, 9 december och spelas som bo1 elimineringsmatcher för övre halvan och ”decider”-matcherna spelas som bo3. Alla matcher kommer gå att betta på hos Betway, Bet365 och Unibet.

Grupperna ser ut som följande: Grupp A – Astralis, Cloud9, FaZe och OpTic. Grupp B – SK, EnVyUs, Immortals och dignitas.

Två lag från varje grupp går vidare till slutspelet. Den blir nog garanterat Grupp A som blir mest jämn. Alla lag i den gruppen har potential att slå varandra, så det är absolut inte solklart vilka lag som går vidare.

SK borde kunna fajta sig vidare till slutspelet, men vilket lag som blir tvåa är lite svårare att säga. Det känns som att resten i Grupp B är på samma nivå, speciellt nu när dignitas kör med en inhoppare.

[bonustable num=3 orderby=’_as_rating’ tag=’frontp’ ]

ECS Season 2 Finals Spelschema

Fredag, 9 december

20:15 Astralis vs OpTiC
21:20 FaZe vs Cloud9
22:45 Grupp A vinnarmatch

00:00 SK vs dignitas
01:15 Immortals vs EnVyUs
02:30 Grupp B vinnarmatch

Lördag, 10 december

19:15 Grupp A elimineringsmatch
22:15 Grupp B elimineringsmatch
01:15 Grupp A avgörande match
04:15 Grupp B avgörande match

Söndag, 11 december

20:15 Semifinal #1
23:30 Semifinal #2
03:00 Final

[bonustable num=3 orderby=’_as_rating’ tag=’frontp’ ]
[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

De världskända ninjorna återförenas i Dignitas
De världskända ninjorna återförenas i Dignitas

De legendariska ninjorna som ligger bakom den klassiska 87 vinststreaken återförenas i Dignitas. Robin ”Fifflaren” Johansson intar rollen som coach medan Christopher ”GeT_RiGhT” Alesund, Adam Läs mer