DreamHack Austin 2016 – första DH-eventet i USA någonsin!

dreamhack austin 16 betting

Turnering: DreamHack Austin 2016
Datum: 6 maj – 8 maj
Plats: Austin, USA
Prispott: $100,000

Senaste åren har Dreamhack vuxit rejält och det är nu alltså dags för dem att arrangera sin första turnering någonsin i USA. E-sport får allt fler tittare och företag som vill gå in som sponsorer, DH som en gång i tiden började i Sverige har alltså nu spridits till flera platser världen över. På plats i Austin ser vi 6 lag från USA och 2 brasilianska lag som i övrigt även tävlar i diverse ligor i USA.

Brasilianska superstjärnorna i Luminosity är givetvis stora favoriter att plocka hem titeln i Austin. Men deras landsmän i TempoStorm som visat fin form lär också bli att räkna med, de vann senast mot SK i finalen av CEVO Gfinity S9.

Ett annat häftigt inslag i den här turneringen är att den kända Twitch-profilen ”Summ1t” hoppar in och spelar för Splyce tillsammans med freakazoid. Håller man till på Twitch ibland vet man nog vem ”summ1t” är då han har över 1 miljon följare och tusentals prenumeranter. Det ska bli intressant att se honom tävla på hög nivå igen.

Bet365, Unibet och Betway är utmärkta val för de svenskar som vill betta pengar på Dreamhack Austin 2016. Alla tre bolag bjuder nya kunder på riktiga fina insättningsbonusar och tillhandahåller ett stort urval av e-sportspel att lägga bets på. Det är till exempel möjligt att satsa pengar på CSGO, League of Legends, Call of Duty, Hearthstone, Overwatch, Hearthstone, Heroes of the Storm m.m.

SPELBOLAG Bonus Recension Spela
1 100% BONUS UPP TILL 1000KR Recension Spela
2 1000 SEK Spelkrediter Recension Spela
esportbets
esportbets
Esportbets.se är Sveriges största jämförelsesajt för betting på e-sport. Här hittar du recensioner av spelbolag, informationsrika guider, exklusiva bettingbonusar, välgrundade speltips och mycket mer än så. Med andra ord allt du kan tänkas behöva för att betta på dina favoriter inom e-sport.