DreamHack Austin 2016 – första DH-eventet i USA någonsin!

DreamHack Austin 2016 – första DH-eventet i USA någonsin!

dreamhack austin 16 betting

Turnering: DreamHack Austin 2016
Datum: 6 maj – 8 maj
Plats: Austin, USA
Prispott: $100,000

Senaste åren har Dreamhack vuxit rejält och det är nu alltså dags för dem att arrangera sin första turnering någonsin i USA. E-sport får allt fler tittare och företag som vill gå in som sponsorer, DH som en gång i tiden började i Sverige har alltså nu spridits till flera platser världen över. På plats i Austin ser vi 6 lag från USA och 2 brasilianska lag som i övrigt även tävlar i diverse ligor i USA.

Brasilianska superstjärnorna i Luminosity är givetvis stora favoriter att plocka hem titeln i Austin. Men deras landsmän i TempoStorm som visat fin form lär också bli att räkna med, de vann senast mot SK i finalen av CEVO Gfinity S9.

Ett annat häftigt inslag i den här turneringen är att den kända Twitch-profilen ”Summ1t” hoppar in och spelar för Splyce tillsammans med freakazoid. Håller man till på Twitch ibland vet man nog vem ”summ1t” är då han har över 1 miljon följare och tusentals prenumeranter. Det ska bli intressant att se honom tävla på hög nivå igen.

Bet365, Unibet och Betway är utmärkta val för de svenskar som vill betta pengar på Dreamhack Austin 2016. Alla tre bolag bjuder nya kunder på riktiga fina insättningsbonusar och tillhandahåller ett stort urval av e-sportspel att lägga bets på. Det är till exempel möjligt att satsa pengar på CSGO, League of Legends, Call of Duty, Hearthstone, Overwatch, Hearthstone, Heroes of the Storm m.m.

[bonustable num=3 tag=’dhaustin’ ]
[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

8x insatsen på fnatic i ECS Finals Säsong 8
8x insatsen på fnatic i ECS Finals Säsong 8

Höjda odds inför ECS Season 8 hos vår spelpartner Betway! Läs mer

Betway erbjuder förhöjt odds på finalen i IEM Beijing 2019
Betway erbjuder förhöjt odds på finalen i IEM Beijing 2019

Nu återstår endast finalen i IEM Beijing 2019 och det är de danska världstvåorna i Astralis och 100 Thieves (ex Renegades) som ska göra upp Läs mer

Spelguide inför IEM Beijing 2019 – Odds & favoriter
Spelguide inför IEM Beijing 2019 – Odds & favoriter

Spelguide inför IEM Beijing 2019. Genomgång av vinnarodds samt grupper och favoriter! Läs mer

Promotional listing