Danska Astralis Hoppar Över ESL One Cologne 2017

Danska Astralis Hoppar Över ESL One Cologne 2017

Astralis skippar esl one cologne 2017

Den danska organisationen har gått ut med att de skippar den stora csgoturneringen ESL One Cologne 2017.

Många blev nog förvånade när de fick höra att världens just nu bästa lag inte tänker ställa upp i ESL One Cologne. Turneringen i fråga är väl ansedd bland både spelare och tittare, därför var det en del som ställde sig frågande. Men i ett inlägg på Facebook förklarar organisationen att tiden helt enkelt inte finns. De nämner även att de tänker lägga ner mycket arbete på att försvara Majorn, som spelas bara en vecka efter ESL One Cologne.

Givetvis surt för arrangörerna och tittarna att gå miste om att ha superlaget på plats. Men sura behöver vi inte göra allt för länge, flera andra topplag kommer nämligen göra ESL One Cologne till ett grymt event. SK, Virtus.pro och FaZe är de lag som hittills är bekräftade. Och fler stjärnlag väntas avslöjas kommande veckorna. Hittills är prisuppdelningen okänd och gruppspelet har inte avslöjats än.

Förra året var den Köln-baserade turneringen faktiskt Major-värd. Då slog SK, som då var i sitt livs form, Nordamerikanska Liquid i finalen. Trots att ESL One Cologne inte är en Major den här gången väntas det ändå bli högklassig csgo-action. Om SK lyckas vinna i år igen återstår att se, de lag som redan är klara för turneringen är väldigt värdiga motståndare i alla fall.

Totalt är det 16 lag världen över som kommer att vara på plats i Tyskland och slåss om den än så länge okända prissumman. Vad vi säkert vet är att 12 lag kommer att få en inbjudan medan resterande fyra kommer att få kvala in till turneringen. Exakta datum för evenemanget är 7-9 juli och slutspelet kommer att hållas i fantastiska LANXESS Arena.

I vanlig ordning kommer gänget på Esportbets.se leverera de bästa bonusarna, oddsen och speltipsen när det väl börjar dra ihop sig. Om du vill vara säker på att inte gå miste om vår spelguide inför ESL One Cologne är det bara att följa oss på Facebook. Där publicerar vi alltid guider när större turneringar spelas.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

8x insatsen på fnatic i ECS Finals Säsong 8
8x insatsen på fnatic i ECS Finals Säsong 8

Höjda odds inför ECS Season 8 hos vår spelpartner Betway! Läs mer

Betway erbjuder förhöjt odds på finalen i IEM Beijing 2019
Betway erbjuder förhöjt odds på finalen i IEM Beijing 2019

Nu återstår endast finalen i IEM Beijing 2019 och det är de danska världstvåorna i Astralis och 100 Thieves (ex Renegades) som ska göra upp Läs mer

Spelguide inför IEM Beijing 2019 – Odds & favoriter
Spelguide inför IEM Beijing 2019 – Odds & favoriter

Spelguide inför IEM Beijing 2019. Genomgång av vinnarodds samt grupper och favoriter! Läs mer

Promotional listing