Dags för final i SL i-League StarSeries XIV [CSGO]

Turnering: SL i-League StarSeries XIV
Datum: 13-17 Januari
Plats: Minsk, Vitryssland
Prispott: $200 000 (ca 1 700 000 kr)

SL i-League StarSeries XIV betting

Det är dags för final i SL i-League StarSeries XIV. Turneringen som äger rum i Minsk, Vitryssland börjar den 13 januari och håller på till den 17 januari. Några av världens bästa lag slåss om förstapriset på $90,000 (ca 766 000 kr). Från Sverige ser vi fnatic som blev utsett till bästa laget 2015 av hltv. Övriga deltagare är G2, Na’Vi, Titan, ? (ex. TSM), EnVyUs, Luminosity och CyberZen.

Bästa spelbolagen just nu

Betway
Nya kunder på Betway får en insättningsbonus på 100% upp till 1000 kr. Dessutom kommer du som kund inte att bli besviken på Betways utbud av esport. Dagligen kan du betta på CSGO, Dota 2, Starcraft 2, League of Legends och ibland även Hearthstone och Heroes of the Storm.

Skapa ett konto på Betway och hämta din insättningsbonus idag. Nya kunder får en bonus på 100% upp till 1000 kr. Att bli medlem är helt kostnadsfritt och att registrera sig går på några sekunder. Klicka här för att hämta din bonus.

Pinnacle Sports
Pinnacle Sports har ett enormt utbud av esport. Här kan du betta på spel som CSGO, League of Legends, Dota 2, Starcraft 2, Hearthstone och Heroes of the Storm. Istället för bonus erbjuder Pinnacle Sports betting utan några begränsningar.

Skapa ett konto på Pinnacle Sports idag. Att bli medlem är kostnadsfritt och att registrera sig går på några sekunder. Klicka här för att skapa ett konto.

Deltagare

Fnatic fnatic sweden
Blev framröstade som bästa laget 2015 av hltv, givetvis välförtjänt. Fnatic är det lag som vunnit överlägset mest prispengar under föregående år, hela 7,1 miljoner kronor lyckades de skramla ihop. Ses givetvis som favoriter att vinna den här turneringen.

G2 G2 eu
Är definitivt ett topplag, men får det tufft mot lag som fnatic, EnVyUs och ? (ex TSM). Kan dock överraska och det ska bli spännande att se om de kan göra någon skada.

Na’Vi navi ukraine
Har haft ett stabilt 2015, på en bra dag kan de slå lag som fnatic och EnVyUs. Guardian är en av världens bästa AWPers, om inte den bästa. Hamnade ett steg över ? (ex TSM) i världsrankingen av hltv, inte illa.

Titan titan fr
Har inte imponerat särskilt mycket. EnVyUs är det lag som sett betydligt starkare ut efter spelarbytet som skedde för ett tag sedan. Det ska mycket till om de ens ska ta sig vidare till en semifinal.

? (ex TSM) team questionmark denmark
Hade ett par månader under 2015 som såg väldigt bra ut. Men har inte kunnat hålla i formen riktigt. Är fortfarande ett lag att räkna med, men kanske inte på nivå med fnatic och EnVyUs.

EnVyUs nv fr
Är tillsammans med fnatic stora favoriter att ta hem förstapriset. Ska bli intressant att hur de kan prestera i Minsk, då de inte såg jättestarka ut i slutet av 2015. Tillsammans med fnatic är EnVyUs det lag som har överlägset individuellt skickligaste spelarna.

Luminosity luminosity br
Kan vara farliga om de har en väldigt bra dag. Ska på pappret inte ha någon vidare chans mot lag som EnVyUs och fnatic. Dock skrällvarning på Luminosity.

CyberZen cz china
Ett för många okänt lag, hela vägen från Kina. Får det förmodligen väldigt tufft i den här turneringen. Däremot är det kul att csgoscenen växer och vi börjar se lag från Asien tävla.

esportbets
esportbets
Esportbets.se är Sveriges största jämförelsesajt för betting på e-sport. Här hittar du recensioner av spelbolag, informationsrika guider, exklusiva bettingbonusar, välgrundade speltips och mycket mer än så. Med andra ord allt du kan tänkas behöva för att betta på dina favoriter inom e-sport.