CSGO: Internationellt Lag Klättrar i Världsrankingen

CSGO: Internationellt Lag Klättrar i Världsrankingen

faze top 2

Nu när ännu en månad har passerat är det dags för en uppdatering av HLTV:s världsranking. Där det internationella laget FaZe klättrar allt högre.

April började med att det internationella laget FaZe vann finalen av SL i-League StarSeries Säsong 3, månadens viktigaste turnering. Det är mycket tack vare den vinsten som laget nu klättrat till en andraplacering i världsrankingen.

Danska stjärnlaget Astralis som föll i finalen mot FaZe i Kiev toppar fortfarande listan. På en tredjeplats ser vi Virtus.pro, som vanligtvis är väldigt stabila, men som senaste tiden spelat bedrövligt dåligt. Och det är även därför de tappat en placering. Ett lag som är tillbaka som vinnare är de före detta världsmästarna SK Gaming, och det var i den avslappnade turneringen cs_summit relativt enkelt kunde knipa segern. Brasilianarna finner vi just nu fyra på listan, men om de fortsätter att imponera kan de utmana om topp 1-2 inom en snar framtid.

Den här månaden har vi en del riktigt grymma evenemang att se fram emot. Inledningsvis har vi IEM Sydney 2017 som drar igång imorgon den 3 maj. Där gör åtta lag upp om $200,000, däribland superlagen Astralis, SK och FaZe. Det blir den turneringen som tillsammans med DH Open Tours 2017 som kommer att få sätta tonen inför den efterlängtade finalen av ESL Pro League Season 5 som spelas 31 maj till 4 juni.

Det blir en vår och sommar full av csgo-action på högsta nivå, inte minst i samband med Majorn som spelas 16-23 juli i Krakow, Polen. Många svenskar hoppas självklart på att NiP eller fnatic ska hitta tillbaka till gammal god form och lyfta ännu en Major-buckla. Tyvärr har NiP sett riktigt risiga ut senaste tiden, och bytet till Draken istället för Pyth verkar inte ha hjälpt ett dugg. Troligtvis blir det inga fler byten före majorn, men om det blir ännu ett misslyckande i sommar så måste ännu en ändring ske inom laget.

Vill du ha koll på alla ligor och turneringar som väntar är det bara att titta in här på esportbets.se då och då. Eller varför inte kolla in vår sida på Facebook där vi ständigt länkar guider med speltips inför viktiga evenemang och matcher. Vi ser till att du alltid får de bästa oddsen och bonusarna när du bettar på esport. Här kan du även jämföra spelbolag, kolla in fördelar och nackdelar innan du bestämmer dig för vart du vill spela.

Topp 20 från HLTV:s lista

 1. Astralis
 2. FaZe
 3. Virtus.pro
 4. SK
 5. North
 6. Natus Vincere
 7. Gambit
 8. G2
 9. HellRaisers
 10. Immortals
 11. fnatic
 12. NiP
 13. OpTic
 14. Cloud9
 15. Heroic
 16. CLG
 17. mousesports
 18. Liquid
 19. Singularity
 20. GODSENT

 

 

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

Åtta spelbolag bötfälls på mångmiljonbelopp
Åtta spelbolag bötfälls på mångmiljonbelopp

Åtta spelbolag har anordnat spel på fotbollsmatcher där en stor del av spelarna är minderåriga och får därför betala böter på cirka 41 miljoner kronor. Läs mer

Dagens spel – förhöjt odds på LEC Summer Split 2019
Dagens spel – förhöjt odds på LEC Summer Split 2019

Splyce, G2 och Fnatic har alla matcher att spela i kväll i LEC Summer Split 2019. För att höja spänningen en aning erbjuder Betway förhöjt Läs mer

Promotional listing