CS-Legendaren HeatoN Släpper Självbiografi

CS-Legendaren HeatoN Släpper Självbiografi

heaton självbiografi

CS-Legendaren och Mästarnas mästare-deltagaren Emil ”HeatoN” Christensen släpper självbiografi. Boken väntas komma i september i år.

Lämnade ishockeyn efter skada

Emil Christensen, mer känd som ”HeatoN”, spåddes en ljus framtid som ishockeymålvakt, men efter skadeproblem satsade han istället på datorspel. Han har vunnit i princip alla prestigefyllda turneringar som går att vinna i Counter-Strike. Länge har han setts som en legendar inom datorspelsvärlden och det var inte förrän han medverkade i tv-programmet ”Mästarnas Mästare” som han blev känd för den stora massan.

Och nu är han aktuell med självbiografin ”Heaton – livet på spel” som återger hans berättelse från förortsgrabb i Kärrtorp till en av världens främsta e-sportstjärnor.

”Mer motgångar än framgångar”

– Det är väl en tanke som jag har haft ganska länge egentligen, det har kommit successivt. Det är många som har sagt att jag borde skriva en bok om hela min resa, säger Emil Christensen till TT.

Boken som skrivits tillsammans med Linus Sunnervik är långt ifrån endast en framgångssaga. Förutom vägen till framgång så beskrivs motgångar som mammans död, ekonomiska problem och rättegångar.

– Jag vill ju berätta vad e-sport är och vilken resa den har tagit. Sedan hoppas jag att många föräldrar kommer att läsa den här boken och kanske få en insikt i vad sporten är och börjar intressera sig mer för vad deras barn håller på med, och se det fina i det. Sedan vill jag ju berätta min historia, säger Heaton till TT.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

Strid mellan Zimpler och Trustly om spelmarknaden
Strid mellan Zimpler och Trustly om spelmarknaden

Betaltjänsten Zimpler anmäler konkurrenten Trustly till Konkurensverket då de menar att Trustly missbrukar sin position på spelmarknaden. Bland annat anklagas Trustly för att stoppa Zimpler Läs mer

BLAST Pro Series Global Final 2019: Odds & analys
BLAST Pro Series Global Final 2019: Odds & analys

Spelguide inför BLAST PRO Series Global Final 2019. Jämför odds och få en genomgång av samtliga tävlande lag. Läs mer

OG avslöjar femman i satsningen på CS:GO
OG avslöjar femman i satsningen på CS:GO

OG som klubb och lag har gjort sig kända som ett av världens främsta Dota 2-lag. Nu har organisationen äntligen offentliggjort vilka spelare som kommer Läs mer

Promotional listing