CS-Legendaren HeatoN Släpper Självbiografi

CS-Legendaren HeatoN Släpper Självbiografi

heaton självbiografi

CS-Legendaren och Mästarnas mästare-deltagaren Emil ”HeatoN” Christensen släpper självbiografi. Boken väntas komma i september i år.

Lämnade ishockeyn efter skada

Emil Christensen, mer känd som ”HeatoN”, spåddes en ljus framtid som ishockeymålvakt, men efter skadeproblem satsade han istället på datorspel. Han har vunnit i princip alla prestigefyllda turneringar som går att vinna i Counter-Strike. Länge har han setts som en legendar inom datorspelsvärlden och det var inte förrän han medverkade i tv-programmet ”Mästarnas Mästare” som han blev känd för den stora massan.

Och nu är han aktuell med självbiografin ”Heaton – livet på spel” som återger hans berättelse från förortsgrabb i Kärrtorp till en av världens främsta e-sportstjärnor.

”Mer motgångar än framgångar”

– Det är väl en tanke som jag har haft ganska länge egentligen, det har kommit successivt. Det är många som har sagt att jag borde skriva en bok om hela min resa, säger Emil Christensen till TT.

Boken som skrivits tillsammans med Linus Sunnervik är långt ifrån endast en framgångssaga. Förutom vägen till framgång så beskrivs motgångar som mammans död, ekonomiska problem och rättegångar.

– Jag vill ju berätta vad e-sport är och vilken resa den har tagit. Sedan hoppas jag att många föräldrar kommer att läsa den här boken och kanske få en insikt i vad sporten är och börjar intressera sig mer för vad deras barn håller på med, och se det fina i det. Sedan vill jag ju berätta min historia, säger Heaton till TT.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

Åtta spelbolag bötfälls på mångmiljonbelopp
Åtta spelbolag bötfälls på mångmiljonbelopp

Åtta spelbolag har anordnat spel på fotbollsmatcher där en stor del av spelarna är minderåriga och får därför betala böter på cirka 41 miljoner kronor. Läs mer

Dagens spel – förhöjt odds på LEC Summer Split 2019
Dagens spel – förhöjt odds på LEC Summer Split 2019

Splyce, G2 och Fnatic har alla matcher att spela i kväll i LEC Summer Split 2019. För att höja spänningen en aning erbjuder Betway förhöjt Läs mer

Promotional listing