Chockryktet: Draken till NiP – ersätter Pyth

Chockryktet: Draken till NiP – ersätter Pyth

Draken NiP

Det är Flickshot.fr som levererar chockryktet – NiP är på väg att ersätta Jacob ”Pyth” Mourujärvi med William ”draken” Sundin.

NiP har alltid varit måna om att hålla ihop, oavsett vad. Men efter att först ha misslyckats med att kvalificera till senaste Majorn och sedan åka ut med huvudet före redan under gruppspelet i IEM Katowice verkar det som att ett spelarbyte är på gång.

Det återstår att se om ryktet stämmer. Att Draken ansluter kan förhoppningsvis innebära ett rejält lyft för Ninjorna. Troligtvis kommer den unga talangen att iklä rollen som main-AWP så f0rest kan återgå till det han trivs bäst med, att dominera med rifle.

Tidigare har vi sett Draken i Epsilon, tillsammans med bland annat ”disco doplan”. Och det blev några sköna turneringsplaceringar internationellt. Bland annat en tredje plats i ”the European Minor” och en vinst i World Cyber Arena.

Om det heta ryktet stämmer kommer vi att få se följande uppställning i NiP:

Patrik ”f0rest” Lindberg
Christopher ”GeT_RiGhT” Alesund
Richard ”Xizt” Landström
Adam “friberg” Friberg
William “draken” Sundin

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

Åtta spelbolag bötfälls på mångmiljonbelopp
Åtta spelbolag bötfälls på mångmiljonbelopp

Åtta spelbolag har anordnat spel på fotbollsmatcher där en stor del av spelarna är minderåriga och får därför betala böter på cirka 41 miljoner kronor. Läs mer

Dagens spel – förhöjt odds på LEC Summer Split 2019
Dagens spel – förhöjt odds på LEC Summer Split 2019

Splyce, G2 och Fnatic har alla matcher att spela i kväll i LEC Summer Split 2019. För att höja spänningen en aning erbjuder Betway förhöjt Läs mer

Promotional listing