BLAST Pro Series Copenhagen 2017 – Betting Tips

BLAST Pro Series Copenhagen 2017 – Betting Tips

blast pro series 2017

Turneringen spelas 24-25 november i Köpenhamn, Danmark. Det är endast sex deltagande lag, men det är inte vilka lag som helst som fått äran att delta. Det är sex av världens bästa lag som kommer att vara på plats och slåss om $250,000 i prispengar. I den här BLAST Pro Series Copenhagen betting guiden tipsar vi om de bästa bettingsidorna och oddsen.

[bonustable num=3 orderby=’_as_rating’ tag=’csgo’ ]

BLAST Pro Series Copenhagen 2017

Evenemang: BLAST Pro Series Copenhagen 2017
Spel: CSGO
Datum: 25-26 november
Plats: Köpenhamn, Danmark
Prispengar: $250,000
Deltagare: 6 lag
Kartor: Cache, Mirage, Inferno, Nuke, Train, Cobblestone, Overpass

Bettingsidor BLAST Pro Series Copenhagen

Tävlingsscenen i csgo är jämnare än någonsin och det är världens sex  bästa lag som ställer upp i BLAST Pro Series Copenhagen. Det är $250,000 som står på spel och det vinnande laget kammar hem $125,000 av dessa.

För den som vill betta på turneringen så listar vi de bettingsidor som erbjuder högst odds och bäst bonusar.

På bilden nedan ser du odds hos Betway för matcherna som spelas på fredag och lördag:

betway blast pro series copenhagen odds<<Följ länken för att se aktuella odds hos Betway>>

Eftersom det blir två dagar med bo1-matcher blir det en del att betta på, trots att det endast är sex lag som deltar. Det är endast den stora finalen som avgörs i en bo3-match. Formatet är alltså något annorlunda mot vad vi är vana att se, men för den som vill tjäna en hacka är det endast positivt att det främst är bo1 som spelas.

Vilka lag är favoriter i Köpenhamn?

Glädjande för svenska csgo-fans är att NiP är tillbaka på allvar i och med vinsten i IEM Oakland 2017 nyligen. Men även om stjärnorna i Ninjas in Pyjamas briljerade i Oakland så hör de inte till favoriterna i Köpenhamn, i alla fall inte om man ska lita på spelbolagen.

De lag som har störst chanser att kamma hem titeln i BLAST Pro Series Copenhagen 2017 är FaZe, SK Gaming och Astralis. Vi på Esportbets.se hoppas självklart på att f0rest och gänget upprepar bragden från Oakland. En vinst för NiP i den här turneringen kan ge upp till 7.50 gånger din insats!

FaZe

FaZe förlorade överraskande mot NiP i finalen i IEM Oakland 2017. Trots detta är det här internationella stjärnlaget favoriter att vinna i Köpenhamn. De är garanterat sugna på revansch efter att ha fallit på mållinjen i Oakland. Även om det inte är många deltagande lag i BLAST Pro Series Copenhagen 2017 så är det ändå extremt tufft motstånd. Fortsätter FaZe att spela som de gjorde i IEM Oakland så kan de ta sig hela vägen. Men då gäller det att deras IGL karrigan vässar till sig, som hade en urusel finalmatch mot NiP i Oakland.

SK

SK är alltid farliga, det är svårt att hitta ett annat lag som håller så pass hög lägsta nivå. I IEM Oakland 2017 åkte man på stryk mot NiP i semifinalen. Som garanterat är en rejäl besvikelse för brasilianska stjärnlaget. Trots att det ”bara” blev en tredje plats i Oakland så hör SK till favoriterna att vinna BLAST Pro Series Copenhagen 2017. Det återstår att se om FalleN och coldzera dyker upp i storform eller inte. För det är nog det som krävs för att slå storlag som Astralis, FaZe och även Ninjas in Pyjamas.

Astralis

Astralis är just nu trea i världen enligt HLTVs ranking. Det blev inte en lycklig vistelse för danskarna i IEM Oakland där de var tvungna att spela med sin coach i inledningsmatchen. Dessutom var device drabbad av någon sjukdom som försämrade hans spel väsentligt. Förhoppningsvis kan de bjuda på bättre spel på hemmaplan, säkerligen vill de bevisa för sina fans i Danmark att man fortfarande är med och utmanar om turneringsvinster.

Talangteamet som guidar tittarna i BLAST Pro Series

Evenemanget sträcker sig från fredag till lördag i Royal Arena i Köpenhamn, det blir första gången som RFSH Entertainment anordnar en turnering.

Vad vore en turnering som BLAST Pro Series Copenhagen utan kommentatorer och analytiker i världsklass? Många av de mest framstående profilerna är med och guidar tittarna genom turneringen.

Värd
Alex ”Machine” Richardson
Sara Frost

Analytiker
Duncan ”Thorin” Shields
Janko ”YNk” Paunovic
Tomi ”lurppis” Kovanen
Chad ”SPUNJ” Burchill
Auguste ”Semmler” Massonnat

Kommentatorer
Henry ”HenryG” Greer
Matthew ”Sadokist” Trivett
Jason ”moses” O’Toole
Vince Hill
Anders Blume
Halvor ”vENdetta” Gulestol

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen
Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen

(bild: Emmanuel på Unsplash) Igår uppdaterade HLTV sin rankinglista och en påföljd blev att Fnatic gick förbi både Astralis och Natus Vincere. Det betyder att Läs mer

Regeringen vill införa nya gränser för spel
Regeringen vill införa nya gränser för spel

(bild: Markus Spiske på Unsplash) Regeringen menar att i oroliga tider ökar risken att folk vänder sig till spel. Därför vill de införa ytterligare restriktioner Läs mer

Promotional listing