Allt Du Behöver Veta Om Copenhagen Games 2017

Allt Du Behöver Veta Om Copenhagen Games 2017

copenhagen games 2017

Det blir två separata turneringar i årets upplaga av Copenhagen Games, damerna gör upp om $15,000 medan huvudturneringen med manliga spelare har en prispott på $54,000. Allting drar igång på allvar torsdag den 13 april.

Deltagare

Deltagarlistan till Copenhagen Games 2017 Female är komplett. Men för huvudturneringen väntar LAN-kvalspel för de lag som ska göra de inbjudna lagen sällskap. Än så länge är det sju lag som fått äran att bli inbjudna till turneringen i Danmark och ett åttonde lag som vann en plats via ”Team Plantronics Challenge”.

Klara lag (huvudturneringen): dreamchasers, Tricked, NRG, BIG, LDLC, fnatic Academy, Epsilon, Platonics Challenge.

Deltagarlista damer: Athletico fe, Red Reserve fe, ROG fe, MASY, Maestro fe, London Conspiracy fe, Royal Bandits fe, Main Street fe, Secret fe, WickedYouth fe, ZEST, Vexed fe, silhouette, Shark fe, LGB fe, LDLC fe, Devine fe, Dignitas fe, Crowns fe, Crew fe, Bad Monkey, dizLown fe, doyoueven fe, expert fe, fm!Ladies, Exotic fe, eSport Engine, EHOME.Famale, ALSEN fe.

Svenskar på plats

Hittills är tre svenska lag klara, bland annat “dreamchasers” med den föredetta bannade spelaren Joel “emilio” Mako. Vid hans sida står Pyth, Pronax, Twist och znajder. Utöver dreamchasers kommer vi även att få se Devilwalk i Epsilon och unga talangerna i fnatic Academy. Det ska bli intressant att för en gångs skull se en turnering med lite mer okända lag, kanske kan det vara en väg till toppen?

Värd & Kommentatorer

De som ska vägleda tittare och publik är Simen ”warclown” Henriksen som värd. Fem personer som kommentatorer, bland annat välkända ”natu” som även jobbat som coach åt NiP tidigare. Dessutom ser vi ett kärt återseende av Niels ”rizc” Topp, som för ett bra tag sedan brukade kommentera matcher.

Copenhagen Games 2017 Bettingtips

I och med att många mindre kända lag ställer upp blir det nog väldigt svårtippade matcher. Men förhoppningsvis innebär det också höga odds och vinstchanser. I skrivande stund har inga match-ups blivit avslöjade, men vi har i alla fall en aning om vilka spelbolag som kommer att följa Copenhagen Games 2017. Vi kan verkligen rekommendera Betway och bet365 om du är sugen på att betta på den här turneringen, nedan berättar vi varför.

betway logoBetway är den spelsajt som fullt ut satsat på csgo och esport generellt. Här hittar du höjdare som League of Legends och Dota 2. Om du vill variera dig lite kan du istället spela på allt från Heroes of the Storm till Street Fighter 5. Låter det bra? Då kan vi avslöja att det blir ännu bättre – nya spelare får nämligen 150% bonus upp till 1500 kr. Maxar du bonusen blir det en grym bankrulle att testa esport med.

bet365 logo nyaBet365, en av världens största spelsajter, förstår storheten med e-sportbetting. Här snålar man inte på utbudet direkt. Spela på CS:GO, Dota 2, League of Legends, Heroes of the Storm, Starcraft 2, Overwatch + mycket mer. Du kan också betta live om du har nerverna för det. För att kunna få en så bra start som möjligt välkomnas alla spelare med en matchbonus upp till 1000 kr. Gör en insättning på 1000 kr och få 2000 kr att spela för!

 

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen
Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen

(bild: Emmanuel på Unsplash) Igår uppdaterade HLTV sin rankinglista och en påföljd blev att Fnatic gick förbi både Astralis och Natus Vincere. Det betyder att Läs mer

Regeringen vill införa nya gränser för spel
Regeringen vill införa nya gränser för spel

(bild: Markus Spiske på Unsplash) Regeringen menar att i oroliga tider ökar risken att folk vänder sig till spel. Därför vill de införa ytterligare restriktioner Läs mer

Promotional listing