Bettingsidor med snabba uttag 2019

snabba uttag 140x140Spelare som bettar på nätet föredrar idag bettingsidor som erbjuder snabbt uttag. Det är få saker som frustrerar spelare mer än bolag som dröjer med att betala ut vinsterna. En viktig faktor när du ska bestämma vilken bettingsida du vill spela på, är hur snabbt det går att göra uttag. Tack vare teknologiska framsteg betalar de flesta sidor idag ut dina vinster väldigt snabbt.

Den nyaste trenden, som vi säkerligen kommer att se betydligt mer av, är bettingsidor där du kan spela utan att registrera något konto. Här erbjuds du möjlighet till uttag inom 5 minuter – direkt till ditt bankkonto. De snabbaste utbetalningarna kan du alltså göra genom att spela med den betting utan konto, där du kan göra uttag och insättning direkt utan registrering.

Rekommenderade spelbolag med snabba uttag

SPELBOLAG Bonus Recension Spela
1 100% BONUS UPP TILL 1000KR Recension Spela
2 100% upp till 2000kr Recension Spela
3 100% vinstboost upp till 5000 kr Recension Spela
4 1000 SEK Spelkrediter Recension Spela
5 100% UPP TILL 1000 KR Recension Spela
6 100% upp till 1000kr Recension Spela
7 2500kr bonus Recension Spela

Detta påverkar väntetiden för utbetalningar

Att få utbetalningen direkt till bankkontot inom fem minuter låter nästan för bra för att vara sant. Det går dock inte alltid så fort och utbetalningstiden kan variera. Man brukar säga att ett snabbt uttag idag, med eller utan ett registrerat konto, bör vara möjligt inom cirka15 minuter. Nedan listar vi olika faktorer som påverkar väntetiden för uttag:

  • Validering av identitet. Detta steg är obligatoriskt för alla casinon, men det har skett stora framsteg de senaste åren vilket snabbat på processen. Idag sker valideringen direkt med Bank-ID vilken gör processen snabb och smidig. Du behöver alltså inte längre skicka in några dokument för validering. Det är tack vare detta som utbetalningen kan ske så snabbt.
  • Validering av bettingbolaget. Om bettingsidan har mycket pengar så kan de erbjuda snabbt uttag, men om bufferten är liten så kommer uttagen att ta längre tid. Bank-ID som legitimation. Bank-ID likställs med att visa upp ID eller pass.
  • Automatisk hantering av information. Tack vare Bank-ID så sker mycket automatiskt och spelare behöver inte vänta på att en person ska godkänna uttaget utan det sker automatiskt.

Spelbolag med uttag direkt

Funktionen “betting utan konto” eller “uttag direkt” har möjliggjorts tack vare Bank-ID. De snabbaste uttagen kan du alltså göra genom att spela med den betting utan konto, där du kan göra uttag och insättning direkt utan registrering. För spelare som vill ha en bettingsida med riktigt snabba uttag är det ett säkert kort att spela på ett bettingbolag som erbjuder denna metod.

  • Bettingsidan behandlar uttag enkelt och snabbt.
  • Direkt utbetalning till ditt bankkonto.
  • Det är en mycket säker utbetalningsmetod.
  • Du kan även ta del av välkomstbonusar hos många bettingsidor.

Snabba uttag med BankID & Trustly

BankID gör processen snabb, men skiljer sig inte särskilt mycket från andra utbetalningsmetoder. Skillnaden är snabbheten och smidigheten där du bara fyller i ditt personnummer och verifierar med ditt bank-ID. Generellt sett anses Trustly vara den snabbaste aktören och flera bolag säger att du ska kunna ta ut dina pengar direkt. Vanligtvis är uttag mycket snabba med Trustly och tar bara fem minuter. Detta tack vare samarbetet mellan Trustly, svenska banker och Mobilt BankID.

Lär dig mer om i våra undersidor om BankID och Trustly.

Övriga snabba betalningsmetoder

Utöver BankID och Trustly så finns det självklart andra metoder för snabba uttag, som exempelvis e-plånböckerna Skrill och Neteller samt PayPal. Det kan gå väldigt fort och du kan få dina pengar inom 24 timmar. Bettingbolagen brukar säga att det tar från 12 timmar upp till 3 dagar att göra uttag från e-plånböcker men det brukar ske inom 24 timmar.

Återstående metoder är kredit- eller kontokort samt banköverföring. Generellt sett tar dessa något längre tid än andra metoder och även om en till tre dagar är standard för kort tar vissa bolag upp till fem dagar för banköverföring. En del bolag begär att uttag är från samma källa som insättning, medan andra tillåter viss flexibilitet. Sedan införandet av den svenska spellicensen 1 januari 2019 så tillåter nu många bolag Swish som metod vid överföringar och insättningar. Swish är dock inte möjligt att använda för att göra uttag, endast för att sätta in pengar.

Vanliga frågor om snabba uttag

Det är alltid viktigt att läsa igenom villkor och regler för insättning och uttag innan du börjar spela. Skaffa dig en uppfattning om bettingsidan tar ut någon form av avgift vid insättning eller uttag.

Kostar det pengar att göra snabba uttag?
Oftast kostar det inget, men det kan variera mellan olika bettingsidor på den här punkten.

Vad är väntetiden för uttag med Trustly?
Om du använder Mobilt BankID tar det oftast 5 minuter innan pengarna finns på ditt bankkonto.

Hur verifierar jag mig snabbast?
BankID är den klart snabbaste metoden.

Vilka spelsajter har snabbast uttag av vinster?
Eftersom detta är en snabbt föränderlig marknad är det bäst att hålla dig uppdaterad internet. Leta efter bettingsidor som erbjuder “snabba uttag” och BankID.

Läs mer

https://trustly.com/se/what-is-trustly/
https://support.bankid.com/sv/bestalla-bankid/bestalla-mobilt-bankid