Bettingsidor med Zimpler

Vill du ha ett snabbt och säkert betalsätt ska du satsa på betting med Zimpler. Genom att betala och sätta in med faktura behöver du inte lämna ut några känsliga uppgifter. Spela tryggt på odds med Zimpler.

Bäst spelbolag med Zimpler

Vad är Zimpler?

Här är en app som vill underlätta ditt spelande online. De har snabbt blivit populära och idag finns flera bettingsidor med Zimpler. I appen kopplar du ditt betalkort för att göra insättningar och få utbetalningar när du spelar online. Den hjälper dig få kontroll på ditt spelande genom att du kan sätta gränser och appen visar statistik. Populariteten ökar och exempelvis Mr Green och Bethard är spelbolag med Zimpler.

Så spelar du på bettingsidor med Zimpler

Det är enkelt att göra uttag och insättningar på bettingsidor med Zimpler.

Insättning

Innan du kan börja använda appen behöver du koppla ett betalkort, till exempel Mastercard eller VISA. Det här sker bara en gång, därefter går det enkelt och smidigt att göra insättningar. När du sedan vill göra en insättning med metoden går du in på ditt online bettingbolag, klickar på symbolen för Zimpler, anger ditt telefonnummer och väntar på ett SMS. Skriv in koden i SMS:et och insättningen är klar!

Uttag

När du har vunnit pengar och vill ta ut dem är det minst lika enkelt som att göra en insättning. Vi förstår varför metoden blir mer och mer populär bland spelare på odds och spelbolag. Klicka på symbolen för uttag och ange ditt bankkonto. Därefter får du ett SMS med en kod som du fyller i på sajten. Strax därefter är pengarna på väg!

Varför använda Zimpler?

Du har även möjlighet att spela mot faktura med hjälp av appen, om du skulle vara spelsugen även om det är några dagar kvar till lönen trillar in på kontot. Det är smidigt för dig som spelare på bettingsidor med Zimpler. Det går fort att koppla bankkontot och sedan är det bara att spela. Det finns heller inga avgifter när du tar ut eller sätter in pengar.

Fördelar

  • Gratis vid insättningar och uttag
  • Möjlighet att spela mot faktura
  • Enkel att komma igång med
  • Allt vanligare som betalningsmetod
  • Utvecklad för spelare och ger en översikt av ditt spelande

Nackdelar

  • Alla spelbolag använder inte Zimpler än
  • Kan kännas krångligt med en separat betalmetod för endast betting

Är betting med Zimpler säkert?

Ja, det är väldigt säkert att använda betalmetoden. Appen krypterad med hög säkerhetsnivå, ända upp till samma nivå som kortbetalningar på nätet. Det betyder i praktiken att dina uppgifter inte kan avläsas på nätet, utan hålls anonyma. Du behöver aldrig lämna ut känsliga uppgifter som kortnummer eller säkerhetskoder på bettingsidor med Zimpler. Säkerheten är en stor fördel när det kommer till den här betalningsmetoden.

Läs mer