Bettingsidor med Skrill 2019

Idag har Skrill blivit allt mer populärt och tagit sig till toppen av betalningsmetoder på marknaden. Spelbolag som erbjuder denna betalningsmetod ser såklart fördelarna eftersom transaktioner sker snabbt, smidigt och enkelt. Det är också en säker metod vilket alltid uppskattas av både spelbolagen och kunder. Stora och välkända aktörer som LeoVegas, Bethard, Betsson och Nordicbet accepterar Skrill som betalningsmetod. Nedan kan du läsa mer om betalningsmetoden.

Spelbolag med Skrill 2019

SPELBOLAG Bonus Recension Spela
1 100% vinstboost upp till 5000 kr Recension Spela
2 100% UPP TILL 1000 KR Recension Spela
3 100% BONUS UPP TILL 1000KR Recension Spela
4 2500kr bonus Recension Spela

Om Skrill

Skrill hette tidigare Moneybookers och har funnits sedan 2001. Tjänsten används idag i nästan 200 länder och 40 valutor. Hela konceptet är att tjänsten fungerar som en e-plånbok. En e-plånbok som du sedan kan använda hos många olika plattformar på ett säkert sätt. En av många fördelar är att du kan samla din privata information som kort- eller bankuppgifter på tjänsten för att sedan använda till transaktioner.

Använda Skrill hos bettingsidor

bettingsidor med skrillEftersom Skrill fortsätter att öka i popularitet på marknaden börjar även spelbolagen visa intresse för betalningsmetoden. Det har tidigare nämnts att stora och etablerade spelbolag redan använder tjänsten för insättning och uttag. Men det finns viktiga fakta som du bör veta om när det kommer till denna betalningsmetod och spel. Inte alla spelsidor ger dig en välkomstbonus om du använder denna metod för din insättning. Eftersom tjänsten är en e-plånbok som från början inte kräver någon egentligen identifiering av dig som kund blir du oftast nekad välkomstbonusen. Anledningen till det är att undvika kunder som enbart är ute efter bonusar att missbruka. En annan detalj att ha i åtanke är att vissa spelbolag tar en avgift när du använder denna metod.

Avgifterna varierar beroende på spelbolag och kan bestå av olika procent eller fasta relativt låga summor. Det kan dock bli större summor i längden vilket kan kännas onödigt. För att undvika överraskningar är avgiften någonting att kolla upp vid val av spelbolag. Men med det sagt kan det också ses som en skälig avgift för allt som tjänsten har att erbjuda. Det är en säker och smidig metod. Framförallt är det ett snabbt alternativ utan långtråkiga väntetider som saboterar spelupplevelsen. Tjänsten är även användarvänlig med välfungerande kundtjänst. Andra positiva aspekter är att det finns spelbolag som till exempel inte erbjuder Trustly som betalningsmetod och där är Skrill ett utmärkt alternativ.

Öppna ett konto hos Skrill

Det hela är mycket enkelt. Du går in på tjänstens hemsida där du skriver in ditt för- och efternamn samt e-post. Det är det enda som krävs för att skapa ett konto! För att kunna börja använda tjänsten för att genomföra transaktioner behöver du fylla i ytterligare information som land, valuta, postadress, postnummer och födelsedatum. När du mottagit pengar eller utfört transaktioner som uppnår en viss summa måste du kunna styrka din identitet och verifiera ditt konto. Detta för att säkerställa att du är du samt bekräfta att du befinner dig där du själv har uppgett. Lättaste sättet att verifiera sig är via Facebook. Tjänsten gör inga inlägg på Facebook i ditt namn utan tar bara del av dina personuppgifter. Ett annat alternativ är att skicka foton på ID-handlingar.

Skrill: Insättningar

Det är väldigt enkelt att göra insättningar på ditt konto. Du kan använda flera olika betalningsmetoder. Du kan göra en banköverföring, använda betalkort eller Rapid Transfer. Väljer du banköverföring får du räkna med att det tar några dagar. Rapid Transfer sker på direkten! Det går att markera pengarnas syfte. Vill du använda pengarna till spel och betting måste du ange det. Pengar som satts in med syfte till andra köp går inte att använda till spel.

 1. Välj betalningsmetod
 2. Gör en insättning och välj syfte för pengarna
 3. Sätt igång och betta!

Skrill: Uttag

Uttag från Skrill till ditt bankkonto är möjligt så länge kontot är i ditt namn. Klicka på uttag och välj sedan ett registrerat bankkonto. Har du inget sådant så registrerar du ditt bankkonto snabbt och enkelt utan att behöva avbryta processen, efter att all nödvändig information har angetts är det klart. Det bör dock nämnas att företaget tar en avgift för den här sortens transaktioner. Avgiften ligger på 5,50 euro.

 1. Välj uttag till bankkonto
 2. Välj bankkonto
 3. Saknas bankkonto lägg till ett konto
 4. Klart för att göra uttag

Bettingsidor med Skrill och säkerhet

Företaget har säkerhet högst upp på sin lista av prioriteringar. När du använder tjänsten kan du vara säker på att dina person- och betaluppgifter skyddas. Det pågår aktivitet dygnet runt med att övervaka varje transaktion. Tjänsten använder även verktyg för att analysera kontoaktivitet och upptäcka felaktigheter i tid. Förutom att övervaka och analysera aktivitet pågår ständigt ett arbete med preventiva metoder för att skydda dig och dina pengar. Tjänsten har utformats att fungera lika säkert som en internetbank och använder Secure Socket Layer (SSL), som är en krypteringsteknologi. Teknologin används världen över och har en bevisad effektivitet. Som tidigare nämnts är det också en fördel att inte behöva lämna ifrån sig personliga uppgifter till flertalet parter utan använda en tjänst till flera syften.

Skrill använder sig även av tvåfaktorsautentisering, även kallat 2FA (2-factor authentication), som är ett extra skyddsnät för dig som kund. Tvåfaktorsautentisering har blivit allt vanligare att använda online. Idag har många av oss flertalet olika konton vilket kan påverka valet av lösenord. Men även om du väljer ett säkert lösenord kan angripare komma åt din information på olika sätt. Tvåfaktorsautentisering innebär att det krävs något mer än bara ett korrekt lösenord. Den vanligaste metoden är att när du loggar in med rätt lösenord så skickas en extra kod till din mobiltelefon. Den koden behöver du sedan trycka in för att komma åt ditt konto. Du kan lätt aktivera detta i dina inställningar för kontot för att öka säkerheten ytterligare.

Fördelar och nackdelar att spela på bettingsidor med Skrill

Fördelar

 • Snabbt och smidigt!
 • Behåll privata uppgifter på ett ställe
 • Lätt att använda!

Nackdelar

 • Avgift för uttag till bankkonto

Vanliga frågor om bettingsidor med Skrill

För de som fortfarande inte är helt med på vad Skrill är för något har vi här svarat på vanliga frågor om bettingsidor med Skrill.

Tillkommer några avgifter?

Tyvärr tillkommer det en del avgifter. Dels avgiften för uttag till bankkonto men även beroende på var du använder tjänsten. Vissa spelbolag till exempel tar avgifter när du använder denna betalningsmetod.

Hur säkert är Skrill?

Detta är en väldigt säker tjänst att använda för att utföra transaktioner. Säkerheten prioriteras alltid och arbetet pågår dygnet runt. Säkrare än så kan det inte bli.

Hur snabba är uttag med Skrill?

Uttag av vinster hos spelbolag sker i regel direkt. Det är ett bra alternativ ifall spelbolaget inte har exempelvis Trustly som betalningsmetod. I huvudsak sker det snabbt och enkelt!

Är det svårt att skaffa Skrill?

Det är inte svårt alls. Det hela tar högst några minuter att ordna och efter det är tjänsten väldigt lätt att förstå sig på och använda.