Bettingsidor med skattefria vinster 2019

Vill du ha skattefria vinster när du bettar på nätet? Det är idag enklare än någonsin. Det enda du behöver göra är att välja en sajt som har en licens inom EU och spelar du från Sverige måste det vara en svensk licens. Det finns även fler fördelar med att spela på dessa sidor. Snabba insättningar uttag, trygga och säkra betalmetoder samt riktigt bra utbud brukar känneteckna särskilt de sidor som sedan 1 januari har en svensk licens. Att spela skattefritt är en bra belöning i sig men du får alltså mycket mer när du väljer en av dessa sajter.

Spelbolag med skattefria vinster

SPELBOLAG Bonus Recension Spela
1 100% BONUS UPP TILL 1000KR Recension Spela
2 100% upp till 2000kr Recension Spela
3 100% vinstboost upp till 5000 kr Recension Spela
4 1000 SEK Spelkrediter Recension Spela
5 100% UPP TILL 1000 KR Recension Spela
6 100% upp till 1000kr Recension Spela

Behåll hela dina spelvinster

När du spelar och vinner vill du förstås inte att en del av pengarna ska gå till att betala skatt. Skatten på vinster är normalt 30 procent, det vill säga en tredjedel. Du kan enkelt få allt för dig själv bara genom att du har koll på var du spelar. Du behåller din spelvinst genom att välja en bettingsajt som har en spellicens inom EU. Det är enkelt eftersom det finns så många bra. Vanligt är att sidor har licenser från Malta, där spelindustrin blomstrar men det går precis lika bra med licens från ett annat EU-land. Sedan 1 januari 2019 är det också många bolag som har svenska licenser. 110 ord

Bästa bettingsidor med skattefria vinster 2019

Skattefria vinster är viktigt när det kommer till vilka bettingsidor vi rekommenderar. Det är aldrig roligt om du som spelare blev av med en tredjedel av din vinst. Men det är inte allt vi tar hänsyn till. Vi tittar även på mycket mer när vi skapar våra bästa rekommendationer till spelare. En riktigt bra spelsida kan du kräva mer av och många erbjuder idag sina spelare supersnabba insättningar och uttag, spännande kampanjer som cashbacks och cash drops, trygga och säkra miljöer att spela i samt mycket mer. Skattefria vinster är alltså bara början och här hos oss får du tips om sajter som ger dig det allra bästa inom flera områden.

Välj spelbolag med svensk licens

“Vill du ha en enkel genväg till att alltid hitta skattefria vinster? Välj en sida med svensk spellicens! ”

Vill du ha en enkel genväg till att alltid hitta skattefria vinster? Välj en bettingsida med svensk spellicens! Sedan 1 januari 2019 har ett helt gäng av de bästa spelsajterna fått ett godkännande av Spelinspektionen för att marknadsföra spel till svenska spelare. I samband med att detta skedde lyftes också den vinstskatt som några av sajterna haft bort och du kan spela på dessa skattefritt. Testa en av dem och du kan hitta en ny favorit, det är nämligen flera av de mest underhållande som lyckats få en licens. Väljer du en sajt med svensk spellicens kan du lugnt luta dig tillbaka och vara säker på att varje krona du vinner tillhör endast dig.

Spelbolag utan vinstskatt är trygga

Det finns fler fördelar med att välja en svensk spelsajt än att de är helt skattefria. Dessa är även trygga och säkra val genom att de ofta är stora och säkra aktörer som är måna om dig som spelare. Flera av dem tar hjälp av BankID för identifikation och det bidrar till en högre säkerhetsnivå. Du som har testat att spela på en bettingsida med hjälp av BankID vet också att registreringen går blixtsnabbt och du kan ta ut dina vinster på endast några minuter. De har även verksamhet som syftar till att du ska kunna spela ansvarsfullt genom spelpaus, begränsningar med mera. Bara fördelar rakt igenom med sajterna som har svensk spellicens!

Så fungerar spelskatt utanför EU

Normalt sett finns det ingen anledning att spela på en sida som har licens utanför EU. Det finns mängder av bra och underhållande sidor att spela på som det är. Men kanske har du ett spel eller en sport du är intresserad av som endast finns på en sajt licensierad utanför EU. Då kan det vara bra att veta att vinster som du gör enligt Skatteverket ska beskattas med 30 procent. Det innebär i praktiken att om du vinner 100 kronor ska du betala 30 av dessa i skatt.

Även bonusar som betalas ut ska du skatta på. Du är ansvarig för att själv anmäla dessa vinster till Skatteverket. Det innebär flera extra steg och är anledningen till att svenska spelare alltid bör välja att spela på sajter med licens inom EU. Ingen deklaration behövs göras – ingen skatt behövs betalas.

Vanliga frågor om bettingsidor med skattefria vinster

Att spela skattefritt är egentligen väldigt enkelt tack vare alla bra sidor som finns inom EU. Här är några vanliga frågor som spelare kan ha om hur det går till i praktiken

Vilka bettingsidor har skattefria vinster?
Alla sidor som har en licens inom EU har skattefria vinster. Det betyder att du får behålla hela din vinst själv. Ett vanligt land att har sin licens i är Malta. Sedan 1 januari har många sidor en svensk spellicens. Detta är en kvalitetsstämpel och har flera fördelar som trygga och snabba betalmetoder samt ofta bra utbud.

Hur vet man om ett spelbolag har licens?
Det kan du läsa om på deras sida, ofta när du scrollar längst ner så finner du den informationen där. För att veta vilka bolag som har svenska licenser kan du även söka på Spelinspektionens sida.

Finns det spelbolag där jag måste betala skatt?
Ja, vinster hos alla bolag som inte har en licens i EU måste du betala skatt på. Den är då på 30 procent av din vinst och dina bonuspengar räknas också som en vinst och ska betalas skatt på.

Hur betalar jag eventuell skatt?
Du anmäler vinsten till Skatteverket i din deklaration som en kapitalinkomst. Det är alltså du själv som är ansvarig för att dina vinster rapporteras så att de också kan beskattas. Den ska beskattas med 30 procent, det vill säga du betalar 30 kronor i skatt för varje 100 kronor du vunnit.

Läs mer

Vill du veta mer om vad som gäller för skattefria vinster och skatt på vinster kan du kolla in följande länkar:

https://www.skatteverket.se/privat/sjalvservice/svarpavanligafragor/ehandel/privatehandelspel/

https://www.skatteverket.se/privat/skatter/arbeteochinkomst/inkomster/delningsekonomi/internet/spel.4.65fc817e1077c25b8328000675.html

https://www.spelinspektionen.se/licensansokan/bolag-med-spellicens/