Bettingsidor med PayPal

PayPal är en mycket populär betaltjänst som tyvärr är alltför ovanlig på spelsajter. Betting med PayPal är ett av lättaste och säkraste sätten att spela på. I denna artikel tar vi en titt på vad Paypal är, vilka fördelarna med PayPal är och varför man inte hittar bettingsidor med Paypal så ofta. Såklart hittar du ju också vår lista på bettingsajter som erbjuder PayPal-betting.

Spelbolag med PayPal 2019

SPELBOLAG Bonus Recension Spela
1 1000 SEK Spelkrediter Recension Spela

Om PayPal

PayPal grundades 1998 och det är en av världens största leverantörer för betalningar på nätet och de fortsätter att växa år för år. De har över 200 miljoner användare och varje år genomförs över 7 miljarder transaktioner på deras plattform.

PayPal revolutionerade betalningar på nätet genom att skapa ett betalsätt som lät användaren göra betalningar utan att behöva ange sina kortuppgifter på varje hemsida. Om du inte redan visste så är en av företagets grundare Elon Musk, som sedan gick vidare och grundade biltillverkaren Tesla och det privata rymdföretaget SpaceX.

PayPal hos spelbolag 2019

PayPal erbjuds på en del bettingsidor men det är fortfarande en mycket ovanligare betalningsmetod än många andra populära metoder. Det finns några orsaker till detta.

En av orsakerna är att PayPal vill säkerställa att de endast jobbar med de pålitligaste bettingsidorna i branschen. De är till exempel väldigt strikta med att inte erbjuda sina tjänster åt sidor från länder där spel på nätet är olagligt eller i en gråzon. Det positiva är att du i Sverige kan hitta en del Spelbolag med PayPal.

En annan av orsakerna är att PayPal har en mycket omfattande återbetalningspolicy som gör det lätt att kräva tillbaka sina pengar. Medan detta går bra för andra köp på nätet passar detta naturligtvis inte så bra in på bettingsidor.

På grund av dessa orsaker har PayPal stenhård koll på de bettingsidor de jobbar med. Om du hittar ett spelbolag med Paypal kan du se detta som ett bevis på att bolaget är av högsta standard.

Insättningar med PayPal

För att göra en insättning med PayPal måste du först skapa ett konto. Du gör detta genom att besöka www.paypal.com. Registreringsprocessen är mycket enkel och du behöver i stort sett bara en e-postadress och ett bankkort (som kan läggas till senare).

Efter att du har skapat ett PayPal-konto sätter du in pengar på följande sätt:

1. Registrera dig på bettingsidan du vill spela på.
2. Klicka dig fram till sidan för insättningar.
3. Välj PayPal som betalningssätt (du kommer omdirigeras till Paypals hemsida).
4. Ange e-postadressen du registrerat dig med och ditt lösenord.
5. Godkänn din insättning.

Efter detta kommer du föras tillbaka till bettingsidan du kom från. Pengarna du satt in bör synas på ditt spelkonto med detsamma och sedan är det bara att sätta igång och spela.

Uttag med PayPal

Då du gör ett uttag med PayPal behöver du inte ange dina kontouppgifter utan du kan göra ett uttag direkt till ditt PayPal-konto. Kom ihåg att de flesta bettingsidor och nätcasinon kräver att du också har gjort en insättning med Paypal om du vill göra ett uttag med Paypal.

Är PayPal en säker betalningsmetod

Med över 20 års erfarenhet har PayPal utan tvekan haft tid att fundera på allt angående säkerhet. Vid varje insättning behöver du bara ange din e-postadress och ditt lösenord, vilket innebär att du aldrig behöver ge dina kortuppgifter till något spelbolag.

Utöver detta använder de sig av toppmoderna SSL-certifikat för att se till att alla dina uppgifter hålls säkra. För tillfället är dessa certifikat signerade av algoritmen SHA-256 och av 2048-bitars G5 Root Certificate.

Fördelar och nackdelar med PayPal

Fördelarna med PayPal-betting är många medan vi bara hittade en nackdel.

Fördelar

  • Snabba insättningar
  • Avgiftsfritt i de flesta fall
  • Toppmodern säkerhet
  • Grundades redan på 90-talet

Nackdelar

  • Svårt att hitta Spelbolag med PayPal

Vanliga frågor om PayPal

Om du fortfarande har några funderingar kring PayPal-betting så kan du hitta några av de vanligaste frågorna här.

Hur fungerar Paypal?
PayPal gör det möjligt för användaren att göra betalningar på nätet utan att behöva ange sina kortuppgifter på varje enskild sida. Så länge PayPal har din information kan du lätt sätta in pengar på vilken bettingsida som helst.

Är PayPal avgiftsfritt?
PayPal tar inte ut några avgifter på insättningar eller uttag till bettingsidor.

Hur lång tid tar en insättning?
Insättningar på bettingsidor med PayPal sker direkt.

Hur snabbt går uttag av vinster?
Hur snabba uttag med PayPal är beror ofta på spelbolaget. Oftast kan uttagen behandlas på några timmar.

Har PayPal hög säkerhet?
Toppmoderna SSL-certifikat ser till att alla dina transaktioner hålls fullständigt säkra.

Är PayPal en vanlig betalningsmetod?
PayPal är en mycket vanlig betalningsmetod på nätet men på grund av orsaker vi förklarat i denna artikel finns det endast ett begränsat antal bettingsidor med PayPal.